vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenNatuurOpbrengst van het Vogelfestival naar Suriname

Opbrengst van het Vogelfestival naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens het Vogelfestival in het Nederlandse natuurgebied de Oostvaardersplassen wordt 25 en 26 augustus stilgestaan bij de invloed van het veranderende klimaat op vogels. Geld dat tijdens het evenement binnenkomt, gaat naar een project in Suriname om de rode ibissen te beschermen.

De ibissen zijn daar gewild vanwege hun rode veren en het vlees wordt beschouwd als een lekkernij op de barbeque. De Vogelbescherming is een van de partijen die is betrokken bij de dit jaar begonnen campagne om stroperij aan te pakken en bewoners te wijzen op het belang van de natuur die hen omringt.

Het festival vindt plaats op een moment dat het broedseizoen voorbij is en de vogeltrek nog echt op gang moet komen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES