Drenthe twijfelt, Babel is al in Liverpool

5

Afgelopen week vierden ze samen vakantie in Suriname: Royston Drenthe en Ryan Babel. Liggend in de hangmat zal het gesprek ongetwijfeld zijn gegaan over de toekomst. Blijven we bij onze club of kiezen we voor een buitenlands avontuur? Het is de vraag die de beide talenten bezighoudt schrijft Dagblad De Pers.

Real Madrid aast al weken op Drenthe en Liverpool wil dolgraag dat Babel naar Anfield komt. De wens van de Engelse club lijkt in vervulling gegaan. Gisteren werd bekend dat Liverpool en Ajax er bijna uit zijn, Liverpool betaalt naar verluidt rond de achttien miljoen euro voor Babel.

De Ajacied heeft inmiddels het warme Suriname verruild voor het regenachtige Engeland en is met zijn zaakwaarnemer op bezoek bij Liverpool om te praten over de voorwaarden van zijn eventuele overgang.

Drenthe blijft nog even in Suriname. De Spaanse krant Marca weet te melden dat Feyenoord en Real Madrid een principeakkoord hebben bereikt en dat ze slechts nog in afwachting zijn van wat de speler zelf wil. De jongeling zelf houdt de clubs nog even aan het lijntje. Gisteren liet hij aan Radio Rijnmond weten dat van een deal met Real Madrid nog geenszins sprake is. ‘Ik weet nog niet wanneer ik de knoop ga doorhakken.’ Eerst nog even vakantie vieren.


5 REACTIES

 1. Beste Drenthe,
  Leuk en aardig dat je vakantie viert in surname tussen je landgenoten. Geniet van het lekkere weer, maar neem aub niet hun mentaliteit aan. Zaken zijn zaken en je kan 2 clubs niet op je besluit laten wachten door te stellen “eerst nog even vakantie vieren”. Laat het relaxte van suriname de zakelijkheid van nederland niet overvleugelen. Hou er rekening mee dat er nog grotere ‘gearriveerde’ voetballers rondlopen. In het verleden dacht ene John van Loen zich ook zo’n opstelling te mogen veroorloven tegen een toenmalige franse topclub. Nou hij heeft het geweten. Zie vandaag het resultaat. Hij moet sappelen als assistent-trainer, terwijl hij zich toen financieel onafhankelijk had gevoetbald.


  Maak melding

 2. Niet te lang dribbelen,Drenthe,anders struikel je over de bal en weg is ie….Zie eerst het contrachtje binnen te halen daarna lekker vakantie in suri..


  Maak melding

 3. Zou zeggen nog een jaartje bij Feyenoord blijven en dan ben je waarschijnlijk nog meer waard als je door presteert!!!
  Hopelijk maak je een vertandige keuze en veel succes daarbij!!


  Maak melding

 4. Drenthe,

  Beter maak je een keus en ga je weg bij die witte mannen, je heb zelf gezien dat jullie eigen EK trainer jullie als een baksteen hebben laten vallen ivm die tori van onze vlag.

  Feijenoord wil je houden en weet je waarom zodat je geld in hun laatje kan brengen en niet om een andere reden.
  Als je weg gaat en bij die andere club je kwaliteiten laat zien dan wordt je automatisch meer waard daar heb je Feijenoord niet voor nodig.

  Jij bent nu in de positie dat Feijenoord jou nodig hebt en niet andersom.

  Jongen denk aan je eigen boterham want als jij dat niet doet gaat een ander het al helemaal niet voor je doen.

  Feijenoord is een tjing boy vergeleken met die clubs die jou willen.

  Ga voor je toekomst en je centen en als Feijenoord je echt wilt kopen ze je maar terug na je contract van die nieuwe club.

  Zeg dan tegen Feijenoord ik wil een loonsverhoging van bv 100% wedden dat je dan laten lopen.Zij willen aan jou verdienen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.