Foto’s Francisco Elson in Suriname

2

De Surinaamse sterbasketballer Francisco Elson is momenteel op bezoek in Suriname. De center van de San Antonio Spurs, wist in juni met zijn team de NBA-titel te veroveren. Het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, heeft een promotiecontract gesloten met sterbasketballer Francisco Elson. Gedurende een jaar zal Elson het gezicht zijn van Telesur’s prestatievermogen.

Op de foto’s de meer dan twee meter lange Elson met de president van Suriname, Ventiaan (foto’s 1 en 2), een ontmoeting met de Surinaamse minister van Onderwijs, Wolff (foto’s 3 en 4) en als laatste de persconferentie met de directeur van Telesur dhr. Currie (foto 5).

Francisco Elson in Suriname 4
Francisco Elson in Suriname 5
Francisco Elson in Suriname 3
Francisco Elson in Suriname 2
Francisco Elson in Suriname 1


2 REACTIES

  1. Hahhahhaahaahah Mané ,waar zie je een Nederlander op de foto`s??
    Zo zie je maar weer,de mensen die echt wat betekenen in de sport,hebben niet de illusie Nederlander te zijn,Elson ziet er uit als een Surinamer en voelt zich ook een Surinamer,tja op papier is ie Nederlander ja.

    Ben benieuwd ,als ie een boef was, als je hem ook als een Nederlander zou betitelen zoals die bakra`s dat doen, huh.

    Weer een land genoot op BERETROTS op te zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.