dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBidjai Parmessar wil terugkeren naar Suriname

Bidjai Parmessar wil terugkeren naar Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 7 jul – Bidjai Parmessar keert zeer waarschijnlijk terug naar Suriname. Dit zegt zijn vriend en zaakwaarnemer Jules Ramlakhan. Als de van drugshandel en witwasserij verdachte Parmessar eenmaal is vrijgesproken in Nederland, zal hij definitief besluiten.

Dat hij terugkeert is zo goed als zeker. “Hij heeft kinderen hier en zal om hen terugkeren naar Suriname,” zegt Ramlakhan tegenover de Ware Tijd. Parmessar is eerder veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Bij de behandeling van zijn hoger beroep bleek de vervolging nog over weinig houvast te beschikken. De belangrijkste getuige had besloten zijn verklaring in te trekken.

Parmessar wil zich bij terugkeer meer bezighouden met familie en de rechtszaak. Zaken doen is geen optie meer voor de oprichter van de Yokohama bedrijvengroep. “De verschillende bedrijven die Parmessar mee heeft helpen oprichten en waarvan hij mede-eigenaar was, zijn intussen aan anderen verkocht. Hij heeft niets van doen met deze bedrijven,” aldus Ramlakhan.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Laat die Drugsdealer terugkeren en verwelkom hem bij terugkomst hartelijk in de handboeien voor een toeristische route naar de gevangenis…

  hopelijk heb ik je niet teleurgesteld mahabier


  Maak melding
 2. Ik vind dat gerechtigheid plaats moet vinden zonder aanzien des persoons. Dhr. Bidjai Parmessar is van Surinaamse orgine hij heeft aangetoond dat ook Surinamers kunnen ondernemen en succesvol kunnen zijn. Helaas moet ik ook vaststellen dat andere Surinamers dit niet goed kunnen waarderen ook al hebben dankzij dhr.Bidjai Parmessar honderden andere Surinamers een baan en ook een goed inkomen. In plaats van haat en nijd zou ik willen adviseren om van elkaar te leren. Niet alle Surinamers met een mooie auto is een drugsdealer. Als dhr. Parmessar besluit om de politiek in te gaan dan heeft hij mijn stem en mensen die zich nationalis willen noemen en geen werk hebben die moeten zich drukker gaan maken om werk te vinden en zich voor de maatschappij nuttig werk te verrichten dan hun tijd te verdoen achter de computer. Iemand die weet wat hard werken is die heeft ook respect voor een andere harde werker. Ik wens dhr. Parmessar veel succes toe in de toekomst en ik hoop dat hij toch wil inzetten om Suriname op een hogere peil te tillen. De huidige leiding heeft er geen kaas van gegeten.


  Maak melding
 3. Laat die Drugsdealer terugkeren en verwelkom hem bij terugkomst hartelijk in de handboeien voor een toeristische route naar de gevangenis…

  hopelijk heb ik je niet teleurgesteld mahabier

  NATIONALIS

  Zo te zien heb je meer bewijs in handen dan de Nederlands Rechters, daarom maak je hem uit voor Drugsdealer. Ik zou zeggen neem gauw contact op met de Nederlandse OM mischien kunnen ze je waardevolle informatie gebruiken!! hahahahah Zielige Sukkel dat je bent!!!!


  Maak melding
 4. Het valt mij op dit formu wel vaker op dat mensen meer schijnen te weten van een zaak dan degenen die bij de zaak zijn betrokken en vervolgens menen zich een oordeel (of nog erger een veroordeling) te kunnen aanmatigen.
  De strafzaak tegen dhr. P. is nog niet gesloten(de zaak dient nog in hoger beroep)maar een enkeling meent dat hij bij terugkeer in Suriname in boeien moet worden afgevoerd richting gevangenis.
  Volgens mij kan dat alleen maar indien aldaar een arrestatiebevel tegen hem is uitgevaardigd.
  Suriname is nog altijd een rechtsstaat (ook al twijfelen sommigen daaraan).


  Maak melding
 5. Mahabier,

  Grappig dt j het zo stelt mr in dit gval gt ht niet om zn afkomst mr om zn VOORnaam BIDJAI (spreek uit: erg fonetisch BIEDJAI) dus…..hahahahaha ik deel de wens wel dt hij ons land moet ‘ópkrikken’…….

  Shantie…….


  Maak melding
 6. Zo te zien heb je meer bewijs in handen dan de Nederlands Rechters, daarom maak je hem uit voor Drugsdealer. Ik zou zeggen neem gauw contact op met de Nederlandse OM mischien kunnen ze je waardevolle informatie gebruiken!! hahahahah Zielige Sukkel dat je bent!!!!

  PITBULL

  Goedzo pitbull, zo zie je de jaloerse mensen die niet kunnen aanzien.
  Hoe Parmessar zich verrijkt heeft maakt niet uit ,maar heeft toch alles in Suriname geinvesteerd.


  Maak melding
 7. Ik ben zeer tevreden om te vernemen dat er nog echte nationalisten zijn die wat voor hun land willen en kunnen betekenen. Sukkels die zich nationalis noemen daar hebben we niets aan. Waarschijnlijk weer iemand die wat rond scharrelt bij waterkant hopende op een cola van een buitenlander, en fluitend naar andermans vrouwen.
  Nationalis go fuck you self. Sorry voor het taal gebruik maar het is niet anders.


  Maak melding
 8. Het front wil het bruto nationaal product verdubbelt hebben in 2020. Geef Parmessar de kans en hij doet het in zijn eentje met zijn eigen geld. 😉


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES