Amerikaans humanitair schip ook naar Suriname

9

PARAMARIBO, 7 jul – Het Amerikaans humanitair schip Comfort zal ook Suriname aandoen op zijn toer door de regio. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het aanbod van de Amerikaanse regering voor uitvoering van Project Hope is toch nog ter elfder ure aanvaard.

Health Opportunities for People Everywhere, Hope, is eerder aan Suriname voorbij gegaan. De geschiedenis dreigde zich te herhalen, vanwege het lange uitblijven van een Surinaamse reactie. Volgens minister Waterberg van Volksgezondheid was het nog wachten op documenten van de meevarende medisch specialisten. De bedoeling is dat op de Comfort zelf of aan wal operaties uitgevoerd worden.

Volksgezondheid zal moeten aangeven op welk gebied er behoefte bestaat aan medische hulp. In Paramaribo zullen ook enkele speeltuinen worden aangelegd en medicamenten worden geschonken. Comfort is van 1 tot 8 oktober in Suriname. Gastheer is het Nationaal Coördinatie Centrum Rampenbestrijding, NCCR.


9 REACTIES

 1. Zo! Wanneer de dames en heren klaar zijn,stomen ze door naar Guantánamo Bay, alwaar ze
  een paar mensen gaan martelen.

  WEG WEZEN MET DE AMERIKANEN, NIET TE VERTROUWEN!


  Maak melding

 2. voelen de surinaamse specialisten zich weer eens gekleineerd?Ik ben niet onder de indruk van de surinamaase(specialisten) zij hebben mijn oma vermoord met de waarloze zorg die ze haar gegeven hebben. Amateurs Geldwolven.


  Maak melding

 3. Wat zit men weer hier te lullen op deze site. Bijna iedereen die hier op deze site reageert woont in nederland toch? Jullie hebben hier in nederland de toegang tot vrij goede medische zorg toch. Wel in Suriname is dat niet altijd het geval voor iedereen. Voor hun is deze boot een hele positieve onwikkeling, en ik ben zeker dat die mensen de amerikanen WEL dankbaar zullen zijn. Niemand hier in nederland inclusief mezelf heeft het recht om dit initiatief te bekritiseren. Het zijn de SURINAMERS die hiervan zullen profiteren en niet degene die hoog en droog in nederland zitten. Men zit hier op z’n droge kont dit prachtig initiatief te bekritiseren terwijl men zelf NIETS DOET voor suriname. Jullie hebben pas het recht om kritiek te leveren als jullie ZELF naar sur. gaan om medische hulp en zorg te gaan verlenen aan de surinamers. Dat men kritiek heeft duidt er volgens mij op dat men graag met de linkse mode meegaat om te pas en ontepas kritiek te leveren op de amerikanen. Men gebruikt hier z’n verstand niet ( voorzover bepaalde posters hier uberhaupt wel hersenen hebben )om na te gaan wat het beste is voor de mensen in Suriname. Het is heel makkelijk om kritiek te leveren, dat bewijzen sommige idiote posters hier me keer op keer weer.
  Er is een spreekwoord dat speciaal op jullie van toepassing is. Dat spreekwoord luidt: DE BESTE STUURLUI STAAN AAN WAL!!!!!


  Maak melding

 4. Dit is toch geen uitzondering? Elke 2 weken meert er een vrachtschip aan in de haven van suriname vol met humanitaire goederen uit nederland? Of zie ik het verkeerd?


  Maak melding

 5. nr 5. Leer je kop te gebruiken..dus yu lobie na Sinterklaas torie…dan o tin a bouw op e kon.
  Zelf doen……… kijk naar Cuba.


  Maak melding

 6. Passant, ik neem aan dat u c.q. uw familie die geldwolven voor de rechter heeft gesleept bij zo’n ernstig vergrijp.
  Voor moord kan je ook in Suriname worden veroordeeld.
  Of is het alleen maar bij schreeuwen gebleven?!

  Reactie nr. 5: u slaat de spijker op de kop.
  Wij weten het hier (NL) altijd beter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.