woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname en VS zijn vogels van gelijke pluimage

Suriname en VS zijn vogels van gelijke pluimage

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 jul – Suriname en de Verenigde Staten van Amerika hebben een stevige basis voor versteviging van de huidige samenwerking. Dit zegt de Amerikaanse ambassadeur, Lisa Bobbie Schreiber Hughes. Centraal staat de gelijksoortige identiteit waar beide landen op terug kunnen vallen.

In elk geval zijn er veel overeenkomsten waar te nemen. “Onze sterkte is onze diversiteit”, zei Schreiber Hughes bij de herdenking van de 231ste onafhankelijkheidsdag van de VS. Immigranten uit alle delen van de wereld hebben een nieuwe samenleving weten op te bouwen. Suriname heeft een soortgelijke ontwikkeling doorgemaakt. Daarom is onderling begrip nooit ver te zoeken.

In werkelijkheid wordt deze basis ook goed gebruikt. Gemeenschappelijke bedreigingen kunnen makkelijker worden aangepakt, zoals terrorisme en drugshandel. “De relaties van regering tot regering en volk tot volk zijn uitstekend, ik weet dat de meeste Surinamers van de VS houden. Alle Amerikanen die Suriname hebben bezocht, zeggen een positieve indruk overgehouden te hebben”, aldus Schreiber Hughes.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES