zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurNieuw boek: 'Wat de Surinaamse Pot Schaft'

Nieuw boek: ‘Wat de Surinaamse Pot Schaft’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op 13 juli aanstaande verschijnt bij Uitgeverij Dubois ‘Wat de Surinaamse Pot Schaft’ door Diana Dubois. Wat de Surinaamse Pot Schaft is een novelle en een kookboek ineen. Het eerste deel vertelt over de erotische, hilarische, maar soms ook aangrijpende
belevenissen van zeven weergaloos optimistische vriendinnen van in de dertig.

De vrouwen komen op een avond bij elkaar komen om Surinaamse gerechten te bereiden voor de cateringklus van hoofdpersoon Nadia. Tijdens het koken blikken ze terug op vervlogen liefdes en vertellen ze elkaar hun verhalen. Verhalen over lust, illusies, overspel en onmacht. Stuk voor stuk pittige ingrediënten die opvallen door de uiterst herkenbare manier waarop ze zijn geschreven.

De Recepten is er om verder te genieten. Alle recepten van de overheerlijke gerechten die de vriendinnen bereiden, zijn in het tweede deel afgedrukt. De Verklarende Woordenlijst en vele afbeeldingen, vertellen de lezer alles over de minder bekende ingrediënten uit de Surinaamse keuken.

Wat de Surinaamse Pot Schaft (€ 14,90) is verkrijgbaar via de betere boekhandel, kookwinkels en via www.uitgeverijdubois.nl.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
 1. Mang mi boi ding sranang sma lobi na njang patu libie.
  Daarom soso probleem inni na kondre.

  Als het maar zomaar is, en dan hopen dat alles netjes op zijn pootjes terecht zal komen.

  Dat na libie….ai baja..din tranga jesie.


  Maak melding
 2. Ik hoorde over ‘wat de surinaamse pot schaft via een vriendin, gelijk via de website besteld. in no time had ik hem in huis. ik ging het doorbladeren. tijdens het doorbladeren ben ik op een stoel neergeploft, en de novelle in een ruk uitgelezen. ik hoop dat er een vervolg komt over de 7 vriendinnen. enne ogeloofeijk maar waar. ik kan surinaams koken dankzij het boek, en de duidelijke uitleg. fantastisch een aanrader. Xanne Maza


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES