zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKwakoe Festival vandaag van start

Kwakoe Festival vandaag van start

-

Does Travel - naar Suriname

Van 30 juni tot 5 augustus a.s. kunnen de bezoekers van het Kwakoe Festival weer elk weekend volop genieten van the Power of Diversity. In de bekende cultuurtent, op het Afrikaanse eiland en op het jongereneiland zijn er optredens en activiteiten. ‘Feel the Rhythm of Diversity’ is dit jaar het thema van het 32e Kwakoe Festival.

Het thema wordt tot uitdrukking gebracht in de verschillende activiteiten. Natuurlijk zijn er de Little Miss Kwakoe-verkiezing, de Literatuurprijs en diverse interessante lezingen. Maar er is ook plaats ingeruimd voor nieuwe activiteiten. Zo is er dit jaar voor het eerst het Kwakoe Componisten Festival, dat aan jongeren een podium biedt om zich op muziekgebied te profileren.

Kwakoe’s voetbalcompetitie, die de grondslag van het Festival vormt, wordt officieel omgedoopt tot het Kwakoe–Western Union voetbaltoernooi. De organisatoren van het Kwakoe Festival verwachten in 2007 weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Elk jaar komen er meer mensen naar dit gezellige culinaire paradijs in het Bijlmerpark en elk jaar neemt de diversiteit toe.

Het festival duurt zes weken en is van 30 juni t/m 5 augustus op de zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00 tot 23.00 uur. De verruiming van de openingstijden biedt bezoekers de kans om langer te genieten van dit unieke zomerfestival, het grootste in haar soort in Nederland. Zoals gebruikelijk vindt het Festival plaats in het Bijlmerpark te Amsterdam Zuidoost, op loopafstand van het station Bijlmer Arena.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Vandaag was men nog druk bezig met de opbouw van tentendorp Kwakoe Kondre. Het is er door de vele regen helaas nu al erg drassig en modderig.

  Altijd beregezellig op Kwakoe, maar trek zeker dit weekend laarzen aan.

  ‘Feel the Rhythm of Diversity but don’t Feel the Mud in your Shoes’!


  Maak melding
 2. Wat is kwakoe dat is alleen voor Negers of zo.!!!?
  Dat kan en mag in ons NEDERLAND.in andere landen van de EU zie je dit soort bijeenkomsten niet.dus waar klaag jullie zo over nederland.
  vr gr cees..


  Maak melding
 3. 2 Cees,het klagen hebben we van de Bakra`s geleerd. 1 Simpele voorbeeld,het steeds maar klagen over het weer is het droog en zonnig,klagen de bakra`s is het steeds maar regenweer,klagen ze,zelfs in Griekenland en Italie waar het zo heet is klagen ze aiii bajaaaaa.
  Dus als je niet weet wat je moet typen ga googlen boi.

  Kwakkoe,is voor iedereen vele bakra`s zijn daar niet meer weg te branden ook Turken ,Afrikanen ,Antillianen en Marokkanen bezoeken deze unieke hahaahha bijeenkomst zoals Cees dat noemt.

  Lekker 6 weken feesten en beesten ie ja bij KWAKOE.


  Maak melding
 4. nr.4 gefeliciteerd jullie hebben het heel goed geleerd van de hollanders, zo goed zelfs dat jullie nu de grootste bounties zijn he.
  De groeten sukkels.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES