maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGenoeg gesleuteld aan loonbelasting Suriname

Genoeg gesleuteld aan loonbelasting Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 jun – Aan de staat van de loonbelastingen zal niets meer worden veranderd. Dit stelt minister Humphrey Hildenberg van Financiën. De ingangsdatum voor de veertig procent verlaging blijft 1 juni. Terugwerking naar 1 januari gaat eenvoudigweg niet.

Behalve dat reeds overeenstemming is bereikt met vakbondskoepel Ravaksur, is de administratieve voorbereiding reeds vergevorderd. Dat nu delen van Ravaksur vallen over de ingangsdatum van de belastingverlaging, kan hooguit voor kennisgeving worden aangenomen. “Dat moet binnen Ravaksur worden afgehandeld”, zegt Hildenberg in het ATV-journaal. Het is een interne aangelegenheid.

Vaststaat dat er harde afspraken zijn gemaakt. “Wij hebben aangegeven wat wij als regering menen te kunnen toestaan. In eerste instantie wilde Ravaksur 1 januari. Wij gingen akkoord, maar dan met behoud van het recht tot het doorvoeren van compensatiemaatregelen”, aldus Hildenberg. Die compensatie, onder meer hogere omzetbelasting, was voor Ravaksur onbespreekbaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES