zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementslid gestraft door Surinaamse Voetbalbond

Parlementslid gestraft door Surinaamse Voetbalbond

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 jun – Parlementariër Ronny Brunswijk mag van de Surinaamse Voetbalbond, SVB, voorlopig alleen op de tribune plaatsnemen bij wedstrijden van zijn club Inter Moengo Tapoe. Dit meldt de Times of Suriname. Brunswijk, eigenaar, trainer en speler van de landskampioen, is gestraft wegens wangedrag.

Tijdens de laatste wedstrijd van de nationale competitie in het Ronny Brunswijk-stadion te Moengo heeft de scheidsrechter het moeten ontgelden. Het scheelde een haartje of hij was mishandeld tijdens de wedstrijd. Omstanders wisten nog bijtijds in te grijpen. Brunswijk is vorige jaar voorwaardelijk geschorst wegens bedreiging van de trainer van een andere club.

De straf is nu effectief gemaakt. Brunswijk heeft na het incident excuses aangeboden in het parlement. De voetbalbond betreurt de hele ontwikkeling, temeer omdat juist Brunswijk de sport in het binnenland promoot. Inter Moengo Tapoe is de eerste club van buiten Paramaribo, die landskampioen is geworden. “Alles wat hij doet om de voetbalsport te stimuleren in zijn district, valt in het niet door dit gedrag”, zegt SVB-voorzitter Louis Giskus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Deze figuur hoort noch op de voetbalvelden noch in het parlement thuis. Sterker nog, een onderzoek naar het doen en laten van het JC onder zijn aanvoering is DRINGEND GEWENST.


  Maak melding
 2. Als hij zo door blijft gaan, rest er niets op om hem op te wachten bij de stolkert ijverts brug, dan kan hij meteen afkoelen in de rivier water, waar hij thuishoort.. hou die marine blauwe auto in de gaten…


  Maak melding
 3. Aan Brunsie het advies “be cool and nice to the people on your way going up”, want niets op dit aardkloot is permanent en zal ooit eens voor eeuwig vergaan. Doe kewoon, dan doe je kek kenoek. Met goede manieren is er nog heel veel te halen.


  Maak melding
 4. En dit gespuis noemt zich volksvertegnwoordiger?
  Waar blijft Sharmila met haar grote mond,is dit niet iets waar ze zich druk om moet maken~?
  Tja, Venitiaan zie daar,het gespuis Brunswijk,laat steeds weer zijn ware aard zien,maar Vene,is te bang om zijn muil open te trekken.

  Gespuis Brunswijk denkt ook, no one can touch me,ik heb amnestie voor mijn misdaden tijdens de oorlog,dus ik doe,wat,wanneer en hoe ik wil.


  Maak melding
 5. Hoe is het mogelijk iemand die cum laude geslaagd is aan de universiteit te koffiekamp en bovendien een parlemenstlid is, een “diplomaat” is die zich laat meeslepen door een voetbalwedstrijd. Wanneer wordt deze crimineel, moordenaar, drugsbarron een keer berecht. Vind je het gek dat de club inter moengotapoe een naamsverandering heeft ondergaan inter GOGOtapoe. Ze zijn toch niet van plan om hier in nederland vriendschappelijke wedstrijden te spelen?


  Maak melding
 6. wat een geweldenaar. Hij denkt dat hij het kan maken en breken. Geen wonder wat mensen over die bosnegers denken. Roven en doden dat is wat ze kunnen..vergassen die gasten


  Maak melding
 7. Het parlement is een circus (zoo)met aan het hoofd een baviaan genaamd ..nitiaan het is toch logisch dat de andere dieren zich ook willen doen gelden. jammer!!!!!!!!!!!1
  Suriname!!!een weelderig weiland met sappig gras ,waar voor namelijk ezels grazen ia ia ia !!!!!!!


  Maak melding
 8. Dat een creatuur als brunswijk een prominente rol speelt in de surinaamse politiek en voetbalwereld geeft de graad van verhaitisering van suriname aan. Rest nog dat brunsie trouwt met mirna godett van kurazou en hij voor het presidentschap van suriname gaat. Dan wordt mirna brunswijk-godett suriname’s first lady. Oef pffff zucht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES