Imam Haselhoef weggepest naar Duitsland

18

Imam Abdullah Haselhoef uit Krabbendijke emigreert naar Duitsland. Alle treiterijen in Nederland zijn hem teveel geworden, zei hij vrijdagochtend tegen Omroep Zeeland. Na 25 incidenten zijn de uit Suriname afkomstige Haselhoef en zijn gezin het beu.

De ramen van zijn boerderijstallen werden ingegooid en banden werden lekgestoken. Haselhoef verhuist naar Duitsland, het geboorteland van zijn echtgenote schrijft Het Algemeen Dagblad.

Haselhoef werd volgens de krant landelijk bekend na de aanslagen van 11 september 2001. Hij sprak tijdens een herdenkingsdienst, waarbij onder andere het Nederlandse kabinet, kroonprins Willem-Alexander en Máxima aanwezig waren. De Nederlandse premier Wim Kok was zeer te spreken over zijn bijdrage. Daarna was Haselhoef regelmatig op de Nederlandse televisie te zien als officieuze woordvoerder van de moslims in Nederland.


18 REACTIES

 1. Als jij een eerlijk mens ben..al vertel jij de waarheid.
  Al besteel jij niemand, al neem jij niemand in de maling.
  Al ben jij: maar niet goudwaard voor een ander.

  Dan hang je !

  De wereld…waar blijft..wet en recht. en waar gebod van GOD.


  Maak melding

 2. NEP-imam Abdullah Haselhoef vlucht weg naar Duitsland zou het kopje moeten luiden…

  Haselhoef is een 1v/d grote Surinaamse leugenaars en bedriegers wonende in Nederland, een andere is bijvoorbeeld Tara Singh Varma en zou zijn er nog tientallen te noemen…


  Maak melding

 3. in Deutsland??Hij moet zich leren aanpassen,qua kleding.Hij kleedt zich als een Taliban door het leven.Het staat nergens in de Al Quor an dat je zo moet kleden.Zijn gezin is nu slachtoffers geworden door zijn dommigheid.


  Maak melding

 4. goed van hem dat hij weg is hij geeft de surinaamsvolk alleen maar schande in suriname geven we allemaal mekaar een hand als gebaar van begroeting en deze homo gaat op tv zeggen dat het in de KORAN staat dat je anderen van een ander geloof geen hand mag geven wat een onzin predikt hij is hij welgelovig of zit hij onzin te kraaien opdonderen met al deze landverraders en voor zulke mensen heb ik geen cent respekt ik respekteer ieder zijn geloof maar kom niet god spelen voor anderen net of hij de hoogste en de laatste woord moet hebben ja donder maar lekker op naar duitsland en vandaar denk ik wel dat je opgegeven moment naar irak moet vluchten om daar te schuilen Hij denkt dat hij god is ik heb het over Abdullah Haselhoef en trouwens mohamed was een pedofiel ,want zijn jongste vrouw was NEGEN JAAR toen hij verkering met haar had dus whatever oproteen met al die radicale moslims het einde van de wereld nadert voor de islamitische landen ,kijk maar hoe er in al die landen gevochten word ,irak,iran ,palestijnen,afghanistan,pakistan,en al die aanslagen in TURKIJE EN MAROKKO.Want volgens de islam staat het in de KORAN dat alle niet moslims moet vernietigen wat een onzin ,heel goed dat eerst mensen ,van hun eigen geloof afmaken en dan bij anderen gaan
  tot ziens


  Maak melding

 5. hij was zwaar provocerend als je als taliban gaat wonen in een zwaar gereformeerd dorp als Krabbedijke dan is dat om de locale bevolking te provoceren, en ik denk dat ie helemaal niet is weggetreiterd, hij wil gewoon zoals de meeste ongelovige,Christenen zwart maken


  Maak melding

 6. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed oprotten met die terrorist lekker naar Iran of Irak moet hij vluchten zulke gekken hebben we niet nodig hier of ergens anders.De moslims weten het zelf niet meer wat ze moeten doen allemaal ,vind het heel erg dat ze elkaar afmaken maar ja een paar minder zal niets veranderen .Ik kijk geen tv meer,om die klote moslims alleen maar nieuws van hun dat ze maar elkaar afmaken.Ja mohamed was echt een pedo dat vinden de moslims goed.Het zou je dochter maar weten en zeker van een moslim zou het dan mogen ,een volwassen met een 9 jarige mag dat volgens de koran ???

  Ik zeg oprotten als iemand heel gelovig wilt spelen en anderen niet respecteerd.Ik vond minister van Donk een goede minister,ze deed haar werk goed.De moslims weten niet beter dan wraak en heb zucht.Neem die pakistanen ze mogen allang blij zijn dat ze een stukje van India hebben gekregen en dan nog maar klagen.


  Maak melding

 7. Volgens de nederl.wetten(grondwet) is iedreen vrij van denken en ook kleden.Zie de punkers en de mode van tegenwoordig met die AFgezakte broeken,vooral bij de suri en antil jeugd is zeer populair.Het lijkt alsof ze drie kilogramm in hun broek poepten.Smaken verschillen zou je zeggen.Zo ook met die imam Abdullah Hasselhoef.Doe gewoon dan ben je al gek genoeg zeggen ze in Holland.Niet alleen hij provoceert de bange hollanders,maar ook de Zoro vrouwen en hoofddoekedragers.Hasselhoef denkt datie veilig is in het land van de rechtsextremisten.Hail hitla..!!


  Maak melding

 8. Beste Iman Hasselhoef,

  veel plezier in Duitsland, en veel plezier met het misleiden van mensen daar. Als er niets meer aan subsidie en dergelijke te halen valt dan pakken we de koffers nietwaar?


  Maak melding

 9. Ik denk dat het beter zou zijn voor iman Hasselhoef om zich te laten bekeren door het christendom of jodendom of Bhudisme of Hindoeïsme of Sintaoïsme. Deze religies zijn gematigd en hebben deliberate of the mind een belangrijk gegeven dat niet voorkomt in de islam. Als hij zich laat bekeren kan hij rustig leventje leiden in Europa, amerika en azië behalve in islamitische landen. Persoonlijk denk ik dat vrede alleen te bereiken is als moslims zich massaal laten bekeren tot de bovenstaande religies dan kunnen we gezamenlijk in een peacefull wereld naast mekaar leven. Islam legt teveel beperkingen aan de moslims om NIET in harmonie met andere religies samen te leven. Kijk maar b.v. in saudi arabië daar mogen buitenlanders geen kerken, bijbel bezitten en geen kruisje dragen, ze mogen geen beeldjes en andere heilige boeken meenemen. Dit is wederom een bewijs dat de islam geen tolerante religie is. Wereldwijd willen ze wel islamitische scholen, ziekenhuizen, moskeeen, bioscopen, bushaltes, havens, slachthuizen, universiteit, taxi, zwembaden, sauna’s, bibliotheek, ambulances, fietsen, motorfietsen, wijken, straten, snelwegen, pretparken, kinderboerderijen, appartementen, bejaardetehuizen, sociale diensten, fysiotherapeuten, tandartsen, maatschappelijk werkers, opvanghuizen, artsen, onderwijzers, bewegbewijzeringen, boten, scooters, kleding, onderbroeken, zwemkleding, schoenen, boeken, frituurzaken, restaurants, koopavonden, gebedsdagen, ramadandagen, computers, tuincentra’s, namen, aut0dealers, videotheken, apotheken, hypotheken, banken, gemeentehuizen, mobiele telefoon, sattelieten, televisie, radio’s, internet, enz……………………..
  Respect is niet te koop respect moet je opbrengen en dan krijg je respect terug en niet met een geweer of zwaard of speaker geschreeuw.


  Maak melding

 10. Aiiiiiii bajaaaaaaa Jehova getuige,waren de christenen zo tolerant tegen de Joden,dan?WO11,In Ieralnd hebben de christenen elkaar jaren lang bestreden.
  Maar goed weer zo 1 die de bakra`s en VS naar de mond praat.Jij werd ook weggeken toen je in Nederland kwam wonen,en allerlei dingen naar je hoofd geslingerd kreeg.
  Surinamers zijn altijd zo,alles wat met andere allochtonen te maken heeft kraken ze af,denkende dat ze ook Nederlanders zijn pfffffff.
  Ipv,dat jullie het opnemen voor jullie landgenoot,al is het een moslim,gooien jullie er nog een schepje boven op.
  Sorry,uitzonderingen daar gelaten.
  Maar goed, het is vechten tegen de bierkaai,met zulke wannabe`s.


  Maak melding

 11. En VHP,praat net een Hindu-gelovige.
  Bet Your Live dat je het niet zonder kleerscheuren vanaf komt in Nederland?
  Gut o gut, pffffffffff in Suriname wordt/werd er geen onderscheid gemaakt als je nu Moslim,Hindu,Khatoliek ,Protestant or what so ever bent.
  Nah nah nah,maar de Surinamers in Nederland,tsssssssssss die weten het wel hoor,niets deugd ,alles wat de bakra ,uitzonderingen daar gelaten,tegen andere allochtonen heeft,hebben de Suri`s ook.Gelukkig staan de andere allochtonen met beide benen op de grond en praten de bakra`s niet na,want ze weten dat ze ook niet buiten schot blijven in de witte man zijn ogen.
  Jullie doen maar,blaka bakra`s,teh wojo jagie oen sah sjie soema serie.


  Maak melding

 12. Beste toet,

  Je zoekt gewooon aandacht.
  Wat de Moslims nu met de wereld doen kan geen mens met gezond verstand goed praten.
  Surinamers hebben verstand kan je van de andere allochtonen niet zeggen.

  Ze blijven met beide benen op de grond staan en komen ook geen stap verder. Dat is ook zoiets van ze.


  Maak melding

 13. ingrid,aandacht hoef ik niet,heb genoeg in de normale wereld.
  Ojaa?zijn de 6.000.000 joden in de 2e wereld oorlog,ook door de Moslims vermoord?
  Maar tja,praat lekker de bakra`s maar na,dat slaafse mentaliteit raak je nooit en tenimmer kwijt.

  Hahahahahhahah de andere Allochtonen staan idd met beide benen op de grond,ze komen 100x stappen verders dan de Surinaamse Allochtonen.Zie maar hoeveel Turkse en Marokkaanse toko`s uit de grond reizen ook de Afrikanen komen er aan.
  Zelfs staatsecritaris zijn ze op dit moment,wat doen de Surinaamse Allochtonen??Hahahahahah ja steeds maar fraude en nogmaals fraude plegen.

  I Rest My Case.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.