Surinam Airways versoepelt op regionale routes

3

PARAMARIBO, 14 jun – De SLM gaat de verkoop van vliegtickets op de regionale routes versoepelen. Dit zegt onderdirecteur Commerciële Zaken, Clyde Cairo. De tickets zullen voortaan voor onbepaalde tijd geldig blijven. Passagiers kunnen nu zelf bepalen hoe lang ze willen blijven op hun bestemming.

“Je koopt steeds twee one way tickets en het maakt niet uit hoe lang je blijft. We willen zo concurrerend mogelijk zijn en het reizigerspubliek tegemoet komen”, zegt Cairo tegenover de Ware Tijd. De nieuwe maatregel geldt voor alle regionale bestemmingen van de SLM: Aruba, Belem, Curaçao en Trinidad & Tobago. Kleinere maatschappijen in de regio hebben de stap al gewaagd.

De internationale trend van limietvrije tickets blijkt in meerdere gevallen een opsteker voor deze bedrijven. Per 1 juli zullen per week vier vluchten worden uitgevoerd tussen Paramaribo en Willemstad, als onderdeel van de jointventure met het Curaçaose Insel Air. De eerste commerciële vlucht werd in januari uitgevoerd. Er zijn ook plannen voor samenwerking met Venezuela.


3 REACTIES

  1. en nederland dan, de slm is de enige die dat niet doet, overal in de wereld reis je zo, neem een vb martenair, daar geld alle ticket 3mnd,


    Maak melding

  2. Altijd leg e leg uit ma nothing happened.
    er staat haast 3 weken een SLM vliegtuig op Schiphol aan de grond.
    Zijn jullie de boel weer aan het bedonderen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.