zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieInformatieavond over ondernemen in Suriname

Informatieavond over ondernemen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 28 juni 2007 organiseren De Eigen Zaak en IntEnt een informatieavond over ondernemen in Suriname. Tijdens deze informatieve avond deelt een Surinaams-Nederlandse ondernemer zijn ervaring met u.

Tevens hoort u meer over de economische kansen die Suriname te bieden heeft. IntEnt gaat ook in op de ondersteuning die zij bieden bij het opzetten van uw eigen bedrijf in Suriname.

IntEnt richt zich voornamelijk op Surinaamse migranten-ondernemers en mensen die een binding hebben met Suriname. Voorop staat dat uw bedrijf een commercieel en economisch succes moet worden.

Deelname is gratis. U moet zich wel vooraf aanmelden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Ik hoop dat ze op deze voorlichtingsavond het onderwerp “ambtenarij/tjoekoe” niet onbelicht laten maar tot in den treure toelichten. Want daarmee valt of staat de start van een eigen onderneming in suriname


  Maak melding
 2. Hallo ik wil me aanmelden 28 juni informatie avond ondernemen in suriname u kun mij bereiken op mobielnummer 06-30528007

  met vriendelijke groeten

  S.Pale


  Maak melding
 3. Inent heeft een informatie avond,als het op aankomt om je plannen uit te zetten,heb je heel wat commentaar van een zogenaamde adviseurs die ook niets weten over Suriname,Krijg je een adviseur die iets over Suriname weet merk je dat je plan goed in elkaar gezet hebt,dan ben je genoodzaak alles weerop te stellen, er wordt zelf op jou woordenschat gelet want ja je moet nu hulp van Inent krijgen nou dan reageert men negatief op jou plan,je moet 300 tot 500 Euro neer tellen om een curcus te volgen. de trein naar Den Haag moet je zelf betalen,sommige Turken en Marrokanen kunnen nauwelijks uit hun woorden,Antillianen nog erger weer.
  je wordt gewoon belassert,dus mensen let goed op om met deze gasten in zee te gaan ,je wordt gewoon bedondert en je euro zitten in de zakken van Theo.

  Akuba


  Maak melding
 4. Die Akuba reageert vaak negatief.Kom nou toch een keer met iets positief over Suriname.Het is toch niet altijd negatief dat uit Suriname komt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES