donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse ex-parlementsvoorzitter laakt Chinatrip

Surinaamse ex-parlementsvoorzitter laakt Chinatrip

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 jun – De reis van een vijftien man sterke regeringsdelegatie naar China kan aangemerkt worden als een overbodige luxe. Dit stelt oud-parlementsvoorzitter Marijke Indra Djawalapersad. Niet alleen wordt Suriname onnodig in de kosten gejaagd, maar ook het rendement schijnt niet de moeite waard.

Met China kan net zo goed gecommuniceerd worden via moderne media. De duizenden dollars voor de trip hadden beter besteed kunnen worden. “Ik weet niet waarom het nodig is dat een directeur van Volkshuisvesting moet gaan om over een woningbouwproject te praten, en een directeur van Landbouw Veeteelt & Visserij om over agrarische projecten te praten”, zegt Djawalapersad tegenover Dagblad Suriname.

In de delegatie zitten reeds de minister van Sociale Zaken & Volkshuisvesting en Landbouw Veeteelt & Visserij, dus lijkt het meereizen van topambtenaren overbodig. Het heeft er meer van dat een beleefdheidsbezoek gemaakt is tot een werkbezoek “om een aantal mensen van de verschillende coalitiepartijen in die delegatie te accommoderen.” Een geforceerde snoepreisje dat president Ronald Venetiaan had moeten verbieden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Marijke gelijk heb je deze mensen zijn gevoelloos,de minister van sociale en volkshuisvesting lijkt mij voldoende er is niets meer en niets minder van deze regering te verwachten,maar nee,ze lopen allen weg voor de problemen,die in Suriname heersen ,ze gaan weer feesten met ,slands geld op 18 Juni in groenyari voor een bejaarde,ik hoop niet dat ze du vergeten om mee te gaan feesten.

  Akuba


  Maak melding
 2. Mevrouw Djwalapersad heeft zelfs toen zij parlementarier was peperdure trips gemaakt naar Egypte. Of is ze dit vergeten?/

  En de vele zogenaamde formele reizen naar Geneve en Brussel.

  Hahahah De pot ( letterlijk) verwijt de Elvene wat ze zwart ziet


  Maak melding
 3. en gelijk heeft ze! of laat china maar naar ons toe komen ??
  K weet zeker dat ze lekker vakantie gaan vieren daar op onze belasting centen!


  Maak melding
 4. Gelijk heb je Adop,

  Deze vrouw praat de waarheid uit der nek… Maar ie sabie tog,… Een dief weet precies wat een ander dief doet en hoe hij het moet doen…. Dus ze moet der kop dicht houden… Laat ze maar eerst verklaren hoe ze een grote Texaco voor elkaar heeft gekregen…
  Want dats is heel veel geld om zoiets op te zetten… En nu kraait ze uit der nek wat goed is en wat niet….

  We weten allemaal dat Suriname geleid wordt door boeven en dat ze de kans ook gekregen had om het een en ander te verbeteren,….waarom heeft ze het niet gedaan… Toen kwam ze met bakken geld thuis… en gratis reizen… Laat deze sma maar opduffelen met der waarheid…


  Maak melding
 5. venetiaan zal de reis niet verbieden anders krijgt hij t aan de stok met die gasten van t front, z.a. somodihardjo en co. t Is publiek geheim dat er om toerbeurt wordt rondgereisd onder t mom van “”werkbezoek”; daarnaast is hij degene met de grootste muil wanneer t er op aankomt, en als t moet verdedigd hij z,n”one-China policy “, met alle hem ten dienst beschikbare middelen om dit door de strot van Su. te duwen.


  Maak melding
 6. Zijn er ook journalisten van suri komaf meegereist om de verslagen vast te leggen voor het thuis front ..

  Ook al is het een snoep reist voor niks een strand foto in china met chineze liefjes zou nooit kwaad zijn…
  Ik zie opa ram ram djoe al liggen met een trio op het strand van bejing..lekker toch..

  Hoelang nog baja..

  Wanneer staat de volgende generatie huigelaars bille likkers nieuwe politieke bende lijders op…

  Het wordt tijd..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES