dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname kampioen Parbo Cup-toernooi 2007

Suriname kampioen Parbo Cup-toernooi 2007

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 7 jun – Het nationaal U-23 elftal van Suriname is kampioen geworden van het Parbo Cup-toernooi 2007. Suriname is voor het eerst winnaar geworden. De eindzege werd zeker gesteld door de laatste wedstrijd te winnen met 1-0 van de Suriprofs uit Nederland. Het doelpunt is in de eerste helft gescoord door Orlando Esajas.

De Suriprofs tot nog toe steeds winnaar van de Cup, zijn op de tweede plaats geëindigd. Nummer drie is Frans Guyana geworden en hekkensluiter werd Guyana dat geen enkele wedstrijd won. De teams van Suriname en de Suriprofs waren goed tegen elkaar opgewassen. Weliswaar had Suriname wat meer overwicht, wat vooral merkbaar was aan het aantal hoekschoppen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. Indruk ; doe niet zo achterlijk,dan san na den kondreman,

  afbrekend en de krabbementaliteit,is gewoon niet weg te halen bij jullie.

  biegie sma takie krabasie e dresie alla soro,
  ma takro manieri fo srananman a no e dresie.

  de kalabas geneest wonden,maar de slechte eigenschappen kan (hij) de kalebas niet genezen
  In druk een druk ben je echt.

  Akuba.


  Maak melding
 2. suriname heeft een rijk voetbalhistorie gekend met byzonder goede voetballers velen kennen ongetwijfeld nog robinhood transvaal en leeuw zelfs nog eind jaren zeventig.toendertijd lastige clubs voor de verenigingen hier in de ere divisie,men liep niet over deze voetballers heen.
  moge die glorieuze tijden weer herleven

  positief


  Maak melding
 3. Verliezen in Ned. van jong-Orange en nu dit, een ding is zeker; deze sellectie was de slechste zinds het bestaan van de Suriprofs.
  Conclusie: volgend jaar andere jongens (Suri,s) de kans geven, want er zijn zoveel jongens die bij een bvo spelen van surinaamse komaf, die niet zijn gesellecteerd.
  Waarom weet ik niet, en dan heb ik het niet over de grote jongens, die vanwege club verplichtingen niet konden.


  Maak melding
 4. Dit was wel een zwaar gehavende Suriprof he!!! Zelfs slory en Engelaar zijn op het laatste moment afgevallen omdat ze naar Thailand moesten!!Er was gewoon te weinig kwaliteit overgebleven. De suriprofs op volle oorlogs sterkte is niet te houden!! Dus hecht geen waarde aan deze uitslag.


  Maak melding
 5. Ho lala, dan moet SVB de overwinning aan FIFA doorgeven, mischien komt Suriname een aantal plaatsen hoger op de ranglijst te staan.Niveau daar is DOWN en SVB corrupt, vriendjes politek, de heer Brunswijk kan niet tegen zijn verlies. eerder een doelpunt maken dan de kogel afvuren.(moengotapoe-Boskamp)de speler die de klap kreeg van Brunsie kan vertellen.En de arbiters schijten in hun broek wanner ze tegen Brunsi moeten fluiten. Laat SVB de overwinning ook vetgedrukt in de Telegraaf plaatsen, dan weten we ook dat de voetbal in Suri weer aan het bloeien is.


  Maak melding
 6. Dit is niet de eerste keer dat de suriprofs in suriname verliest. Ze hebben al eens verloren vraag het maar aan stanley menzo.
  Hij stond toen in het doel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES