dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieStandaardenbureau grote economische stap Suriname ...

Standaardenbureau grote economische stap Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 jun – De vestiging van het Standaardenbureau wordt voor Suriname een belangrijke economische stap. Dit zegt minister Clifford Marica van Handel & Industrie, HI. Zowel de overheid als particulieren moeten goed doordrongen zijn van de uitwerking op de korte en langere termijn.

Dat het niet altijd even makkelijk zal gaan wordt maar al te goed beseft. “Daarom proberen wij alle bij de economie betrokken groepen zoveel mogelijk te betrekken bij de voorbereiding”, zegt Marica. Het is de beste strategie om het optimale te halen uit de investeringen die gepleegd worden. Er is zelfs een buitenlandse consultant erbij gehaald om de lancering zo soepel mogelijk te krijgen.

De verwachtingen zijn er dan ook naar. “Het bureau moet ervoor gaan zorgen dat de producten die het land binnen komen voldoen aan bepaalde standaarden. Aan de andere kant zal garant gestaan moeten worden voor de productie van kwaliteitsgoederen”, aldus Marica. Het is de meest zekere manier om economisch over de eigen grenzen heen te gaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Ai-boi torie di….krijgen wij jaar in jaar uit te horen..still nothing doing.

    Tjoep kakeri a.u.b.
    Als jij geld hebt liggen kom terug met een grondig verhaal dit is gebakken lucht…na jaren weer herhalen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES