dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurOratie Michiel van Kempen op 8 juni

Oratie Michiel van Kempen op 8 juni

-

Does Travel - naar Suriname

Prof. dr. M. van Kempen, Bijzonder Hoogleraar West-Indische letteren, zal op 8 juni a.s. om 14:30 uur in de Aula van de Universiteit van Amsterdam zijn hoogleraarsambt openlijk aanvaarden met de rede getiteld ‘Welcome to the Caribbean, darling!’

Van Kempen is hoofdredacteur van ‘Oso’, het tijdschrift voor Surinamistiek dat uitgegeven wordt door de Stichting Instituut ter Bevordering van de Surinamistiek.

De Stichting stelt zich ten doel de studie op het gebied van de Surinaamse taal, letterkunde, cultuur en geschiedenis te initiƫren, te bevorderen en in stand te houden. Naast Oso, is het IBS uitgever van de serie BSS, Bronnen voor de Studie van Suriname. Voorts organiseert het IBS jaarlijks een colloquium over een actueel thema binnen de Surinamistiek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES