woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSchool schenkt spullen aan Suriname

School schenkt spullen aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De complete inventaris van VMBO-school de Meer wordt hergebruikt in Suriname. Het oude pand aan de Radioweg in de Watergraafsmeer wordt afgebroken en de school heeft de hele inboedel geschonken aan de stichting ‘Laat een container varen’.

Vrijdagochtend werden keukens, kasten, tafels en stoelen ingeladen om te worden verscheept naar Suriname. De stichting is echter nog op zoek naar een sponsor die de overtocht naar Suriname wil betalen. Tot die tijd worden de spullen opgeslagen meldt AT5 (video).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES