Shakiel Roeplal Docent van het Jaar

6

Shakiel Roeplal, docent facility management bij Hogeschool INHOLLAND Amsterdam/Diemen, is woensdag 30 mei uitgeroepen tot Docent van het Jaar. Roeplal kreeg de meeste stemmen in een door studenten georganiseerde verkiezing die zich uitstrekte over alle elf locaties van INHOLLAND in de Randstad.

De tweede prijs ging naar Casper Vogel, economiedocent bij INHOLLAND Rotterdam; de derde prijs naar Johny Rooker, docent juridische vakken bij INHOLLAND Den Haag. Rooker werd tevens onderscheiden als de beste studieloopbaan-begeleider.

De studenten, zo bleek tijdens de verkiezing, waarderen in een docent vooral betrokkenheid, humor en duidelijkheid. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat de docent inspirerend is en hen goed voorbereidt op hun toekomstige beroep.
Shakiel Roeplal, die zich een jaar lang INHOLLAND Docent van het Jaar mag noemen, vermoedt dat zijn leeftijd (28) hierbij een rol speelde. ‘Je kent de belevingswereld van jongeren. Je weet wat ze willen.’ Op de vraag wat dat dan is, antwoordt hij simpel: ‘Erkenning en aandacht. Mijn deur staat altijd open.’


6 REACTIES

 1. Proficiat weledelgeleerde heer Roeplal.
  Wij surneds zijn trots op u. Moge uw carrière in dit land lang zijn vol hoogtepunten en geplaveid zijn met tulpen en zonnebloemen.


  Maak melding

 2. Het goed om te horen hoe onze “landgenoten”
  het doen op de arbeidsmarkt.
  Ik hoop dat er nog meer van dit soort zaken gepubliceerd worden, want er was een tijd dat wij Surinamers als junks en dealers in
  Rotterdam werden bestempeld.

  Gefeliciteerd en namens wi Corinianen go so doro.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.