dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinam Airways wil vleugels regionaal uitslaan

Surinam Airways wil vleugels regionaal uitslaan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 mei – De SLM is zover om de veluegels regionaal uit te slaan. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. Binnen de Caricom zal het regionaal vliegschema worden uitgebreid. Gedacht wordt onder andere aan een nieuwe lijn tussen een Caricom-land en Brazilië.

Er is reeds een plan ingediend bij de raad van commissarissen. “We willen zo Brazilië naar de Caricom brengen”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd. Het is een kwestie van inspelen op ontwikkelingen binnen de Caricom. Onder meer is het passagiersaanbod op de route naar Brazilië toegenomen. Ook op de regionale routes wordt goed geboerd.

“We hebben geen achteruitgang geconstateerd op de regionale routes; integendeel. We mogen niet klagen, want we zien nu ook een groei naar Brazilië”, aldus Jesurun. Kritiek van Caricom-leiders over hoge vliegtarieven die het integratieproces negatief beïnvloeden, treft niet zozeer de SLM. Het zijn meer de korte routes tussen de eilanden die duur uitvallen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. 1. Gedacht om VVR advies te vragen
  2. Is het geen uitlokken van Brasong immigranten. Lucratief.
  3. Ook gedacht aan 110%(cocaïne)controle.
  4. Dus ook: Smokkel(levering) van criminaliteit bevorderende/verhogende goederen.
  5. Exploitatiedekkend met of zonder IPB-ers.


  Maak melding
 2. Lufthansa kreeg geen landingsrechten van Amafo…

  Dit spelletje heeft te lang geduurd.

  Pas onder een progressieve regering kan de SLM gezuiverd worden…


  Maak melding
 3. We hebben geen achteruitgang geconstateerd op de regionale routes; integendeel. We mogen niet klagen, want we zien nu ook een groei naar Brazilië”, aldus Jesurun

  En weet je waarom Jeserun? Omdat de SLM monopolist is en geen concurrentie heeft door de zogenaamde bescherming die jullie genieten van de staat. Zou Suriname een open sky policy volgen dan is het moment daar dat de SLM geen bestaandrecht meer heeft. Dus Jeserun denk nou niet dat jullie het zo goed hebben gedaan want door bescherming worden jullie in stand gehouden door de vele Surinamers die in het buitenland wonen want Surinamers kunnen jullie ticket niet betalen, gezien de armoede en lage lonen, zonder hulp van grotendeels de Surineds.
  Man verdiep je toch in zaken met behulp van alle juiste, volledige en deugdelijke informatie alvorens je namens de SLM niet de juiste weergave en gang van zaken geeft.
  De bescherming van de SLM heb ik ooit (1984) een oneigenlijke monopolistische situatie genoemd. Monopolist gemaakt door ingrijpen van de overheid en niet vanuit kundigheid noch vindingreikheid.


  Maak melding
 4. Wie houdt wie voor de gek!Met één boeiing vleugels slaan stop die uitbuiten van de Surinamers met je zogenaamde hoge seizoen in december en de kartel met de KLM omtrent de prijs van ticket, dan zal je eind van de rit merken hoeveel winsten je zal maken en over een jaar heb je meer dan één boeiing en een winstgevend bedrijf hoe lukt KLM om miljoenen winsten elk jaar te maken en je hebt elk jaar een negatief saldo! Ps Hoe kan een Surinaamsbedrijf in Suriname niet met surinaamse dollar betaalt mag worden,maar wel in amerikaanse dollar, terwijl surinamers ontvangen geen us dollar eind van de maand ps Stond verbaasd die dag ging ticket kopen voor een week naar Belém vroeg de medewerkster die zei dat is opdracht van de leiding; uitbuiters allemaal met jullie vrienden kring


  Maak melding
 5. het is heel mooi om al deze verhalen te lezen
  maar er moet echt wel een open-sky policy gevoerd worden hoor. kijk maar naar andere landen. we moeten echt leren om de concurentie strijd aan te kunnen. ook moet de slm nu wel investeren in nieuwe vliegtuigen. de caricom had men reds lang in het schema moeten opnemen en op een later tijdstip de mercosur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES