zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinam Airways wacht op groen licht Amerikanen

Surinam Airways wacht op groen licht Amerikanen

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 28 mei – De SLM wacht op groen licht van de Amerikaanse luchtvaartdienst FTAA om weer op de VS te kunnen vliegen. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. Om zijn op één na lucratiefste vliegverbindingen terug te winnen, heeft het bedrijf reeds veel gedaan, maar nog niet genoeg volgens de Amerikanen.

Sinds de veiligheidsstatus voor vluchten op de VS teloor ging in de jaren negentig, zijn heel wat aanpassingen doorgevoerd. “We zijn nu weer heel zwaar bezig te lobbyen en hebben zelfs een speciale commissie ingesteld om dit proces te begeleiden, maar we zijn afhankelijk van de Amerikanen”, zegt SLM-directeur Henk Jessurun tegenover de Ware Tijd.

De Amerikanen hebben de eisen opgeschroefd na de terreuraanslagen van 11 september. Onder meer moet de veiligheid verscherpt worden op de Johan Adolf Pengel luchthaven, inclusief het afbouwen van de aankomsthal en bijbehorende veiligheidsregels. Ook moet de SLM alle data over administratie, vloot en bedrijfsvoering ter inzage indienen bij de FAA.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

13 REACTIES
 1. “Inclusief het afbouwen van de aankomsthal,fijn dat iemand ze erop wijst.”SLM is een besloten bolwerk waar Nelis en fransje niet bij de bedrijf cultuur passen.”Dus SLM,koekje van eingen deeg.’


  Maak melding
 2. Nou, ze moeten dan ook wel een lange adem hebben want ze zullen heeeel lang moeten wachten !

  Typisch Surinaams, we wachten op ….., ipv pro-actief bezig te zijn.
  Zielig volk die Surinamers.


  Maak melding
 3. acht niet lullen Fleur ..

  ze doen het zelfde hier mij jullie Bakra,s

  Hoeveel kut vragen moet je niet beantwoorden om naar de vsa te gaan ook met Ned paspoort .
  niet te vergeten Afganistan ( “war on terror ) die jullie bakra,s nota bene blindelings steunen ondanks heftig kritiek van eigen volk .
  Wi is nou Zielig ?

  Fluer kijk in je eigen keuken en ga liever naar een Fok.nl


  Maak melding
 4. Hoe je het ook draait of keert, de meeste Suri’s zijn simpele en zielige figuren !

  No doubt, Suriname the land of narrow minded people.


  Maak melding
 5. Heeft suriname wel überhaupt een mondiaal internationale luchthaven?
  Ik moest naar de wc buiten ergens in een bouwkeet. Joham adolff pengel luchthaven moet je vergelijken met afrikaanse luchthavens waaronder oeganda, adis abebe of rwanda enzzzzzzzzzz.


  Maak melding
 6. buy me a tropic to the ticket,,,

  Jij bent goed, GOED GEK in je ka hoofd!!!

  Hoe kom je erbij dat de luchthaven geen wc heeft, dan moet je voortaan een bril aanschaffen, of je bent nog NOOIT naar Suriname geweest en kom je hier groot spelen.

  en M.Fleur, mag ik vragen wat jij bent?? suri??? NL??? , maakt in principe niet een iets uit.

  Voor je over andere mensen negatieve dingen wilt gaan zeggen, kijk eerst a.u.b. naar jezelf. ( dit is niet lullig bedoeld)


  Maak melding
 7. nederlanders moeten vooral naar zichzelf kijken met hun moffen gedrag, ik durf bijna me hand in het vuur ervoor te zetten dat wanneer he haar uitkomt ze zal zeggen tegen mijn kondre mang van jaik ben naar surinam geweest ,fleur en trawanten blijf lekker voor je in friesland


  Maak melding
 8. Ik word liever uitgemaakt voor narrow minded dan iemand met een hollandse mentaliteit! Ik zou me beledigd voelen.

  SURINAM AIRWAYS, FOREVER!
  FLY SLM!


  Maak melding
 9. Rik,

  Een B weg van plusuminus anderhalve kilometer ergens in de rimboe en een paar plagge hutten aan de kant waar een handjevol ongeciviliseerde bosnegers werken die je nog geen eens verwelkomen met deze mooie woorden goede middag dames en heren van harte welkom in ons mooie republiek Suriname. Staat er een of andere proletariër security met een portofoon in zijn borstzak (weet nog geen eens waarvoor deze bedoeld is) te schreeuwen vóór de rode streep wachten. Een armoedige op een frisdankautomaat lijkende “airco” blaast een beetje koele/warme lucht. Bij de transportband worden de dure koffers gewoon op de grond gesmeten alsof het van afrikaanse makelij is.
  En dat noemt zich een internationale luchthaven van mondiaal niveau. Verwacht je dat Northwest airlines, Singapore airlines, Quantas, Lufthansa, British Airways, Qatar airlines, Garuda airlines hier op johan adolf pengel luchthaven zouden willen landen?
  Deze airstrip is meer geschikt voor Ghana air, kameroen airways, mozambique air, sierra leone airways, rwanda air, liberia airlines, togo air, enzzzzzzz.


  Maak melding
 10. Kwanse,

  nederlanders moeten vooral naar zichzelf kijken met hun moffen gedrag, ik durf bijna me hand in het vuur ervoor te zetten dat wanneer he haar uitkomt ze zal zeggen tegen mijn kondre mang van jaik ben naar surinam geweest ,fleur en trawanten blijf lekker voor je in friesland

  Nou meneer of mevrouw Kwanse misschien moet u het toch proberen om uw hand in het vuur te zetten. Ik heb deze uitspraak zovaak gehoord maar nooit iemand die dat daadwerkelijk heeft gedaan wat let je kwanse doe het een keer !!!!!!!


  Maak melding
 11. Timbaktoe,wanneer ben je voor het laatst naar Suriname geweest?In jaren 0 no.
  De Luchthaven in Suriname wordt steeds moderner,stomme os.Maar ja,waarom maak ik me druk met zulke ezels als jij,die nergens wat van afweten,maar de grootste muil willen hebben.
  Aiiii bajaaaaaa zulk soort dombo`s haat het dat ie niet naar Suriname kan vliegen en moet met lede ogen toe zien dat anderen het wel gegund is,vandaar zijn azijngezeik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES