Welkomstparty South South West 1e pinksterdag

1

Vandaag, zondag 27 mei 2007, is de grote welkomstparty van de muziekformatie South South West uit Suriname. De fans hebben de afgelopen jaren met smart gewacht op het moment om hun favoriete groep weer te mogen bewonderen.

In tegenstelling tot de meeste optredens die dansconcerten zullen zijn, wordt het op deze 1e pinksterdag een party in club Caribbean in Amsterdam. De aanvangstijd is 22.00 en het feest gaat door tot 04.30.

De belangstelling voor dit feest en de andere optredens is bijzonder groot. Dit valt op te maken uit de run op de kaarten tijdens de voorverkoop. Zie voor actuele informatie over de South south West tour www.showparade.nl.


1 REACTIE

  1. Wat voor pocket-radio geluidsinstallatie heeft men daar, voor het Olympisch-stadion voor jullie neer-gezet.

    En waarom begon de band zo laat te spelen.

    Een keer teleurgesteld… tweede keer, nee ik kom niet meer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.