Jong Oranje wint van Suriprofs

7

Jong Oranje heeft zaterdagavond in het Olympisch Stadion met 2-0 van de Suriprofs gewonnen. Doelpuntenmakers in Amsterdam waren Otman Bakkal en Eljero Elia.

Bij de Suriprofs speelde onder andere Oranje-debutant Andwélé Slory mee. Romeo Castelen en Nigel de Jong, ook door bondscoach Marco van Basten geselecteerd voor de Azië-trip, maakten tevens deel uit van het Surinaamse gelegenheidsteam.

7 REACTIES

 1. Ik heb de tijd genomen en ben naar toe geweest…jammer… jammer, ik wilde het liefst een overwinning zien..b.v. 10-0…..overwinning voor de Suriboys.

  Maar het leek of deze boys vlak voor de wedstrijd een stevige portie B.B. met R weg-gewerkt hadden, daarna aangevuld met een echte en originele Ton-Ton soepoe, uit de keuken van tante Es.

  Deze boys kwamen door volle maag en darmen niet aan voetballen toe, en dat vind ik jammer.


  Maak melding

 2. Leuke wedstrijd, maar zeker niet de echte suriprofs die hadden ook nog club verplichtingen,dit was het derde elftal van de suriprofs, nog hadden ze moeten winnen, echt onbegrijpelijk zoveel kansen gehad om te scoren maar Vermeer heb ik nog nooit zo goed zien spelen, kortom het was leuk, veel publiek, denk zo,n 20000 man lekker gegeten veel kinderen, en ik als SuriNed. wens Jong Orange veel sucses met het toernooi in eigen land.Drente was man of the Match, maar het had ook Vermeer kunnen zijn.


  Maak melding

 3. Jong Oranje stelt ook teleur tegen Suriprofs

  26/5/2007 20:07

  Jong Oranje heeft nog niet de vorm te pakken die nodig is om een goed figuur te slaan op het EK Onder-21 in eigen land. Tegen de Suriprofs liet de ploeg van coach Foppe de Haan in verdedigend opzicht opnieuw de nodige steekjes vallen. In tegenstelling tot het duel met Marokko werd dat ditmaal niet afgestraft en won Jong Oranje met 2-0.
  Hoewel het een onofficiële interland betrof, stond er voor de spelers van Jong Oranje wel degelijk iets op het spel. Maandag zal De Haan zijn definitieve EK-selectie bekendmaken. Een aantal spelers van de huidige selectie zal afvallen ten faveure van spelers die nog geblesseerd zijn of nog actief zijn met hun club. Na het belabberde optreden tegen Marokko moest er worden geknokt voor een plekje.

  Goed nieuws voor De Haan was dat Ismail Aissati na een blessure weer de negentig minuten vol maakte. Verder speelde Royston Drenthe het eerste half uur sterk als linkshalf. Het waren de weinige lichtpuntjes waar Jong Oranje het mee moest doen.

  Verdedigend zag het er bij tijd en wijle niet goed uit. De onsamenhangend spelende Suriprofs schiepen zich handenvol kansen, maar wisten wonder boven wonder het net niet te vinden. Ook Jong Oranje had moeite met scoren, maar werd geholpen door twee verdedigingsfouten.

  Otman Bakkal mocht met een volley voor 1-0 zorgen doordat Suriprof-verdediger Dionitio Liesdek te laat stapte voor buitenspel. In de tweede helft verspeelde Purrel Fränkel knullig de bal en strafte invaller Eljero Elia die fout af: 2-0. Bakkal en Haris Medunjanin (twee keer) raakten nog de lat, terwijl Aissati op de paal schoot.

  bron, vi


  Maak melding

 4. Ach, het was een wedstrijd met hier en daar wat scherpe momenten, maar voor de rest ouwe jongens krentenbrood. Oranje was Suriprofs en omgekeerd. Sommige jongens van Oranje konden net zo goed ten andere zijde staan.

  Kies voortaan een betere uitdager uit.


  Maak melding

 5. de helft van de “s.prof” speelde afgelopen zaterdag erg belabberd.Die Frankel maakte die zelfde fouten als bij zijn eigen clubpie Vitesse.Keer op keer verdedigingsfouten,anders overtredingen.Het wordttijd dat hij Vitesse verlaat en een amateur club gaan zoeken.


  Maak melding

 6. De Suriprofs hebben schandalig slecht gespeeld, ze hebben niets eens geknokt voor een doelpuntje.

  De Suriprofs shirts waren schitterend maar de jongens die ze droegen hebben geen eer getoond aan de Surinamers die van heinde en ver waren gekomen om ze te zien schitteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.