Home Nieuws uit Nederland Tante Es staat achter de Suriprofs zaterdag

Tante Es staat achter de Suriprofs zaterdag

3

Jörgen Raymann roept alle voetballiefhebbers in Nederland op bijzondere wijze op om zaterdag 26 mei van de partij te zijn bij de wedstrijd tussen de Suriprofs, een verzameling van Surinaamse profvoetballers in Nederland, en Jong Oranje, dat zich voorbereidt op het EK in eigen land.

Vermomd als ‘Tante Es’ geeft de cabaretier aan hoe de kaarten voor dat duel kunnen worden besteld. De wedstrijd wordt in het Olympisch Stadion in Amsterdam gespeeld en begint 18.00 uur. Het voorprogramma start twee uur eerder.

Gisteren verloor Jong Oranje de oefenwedstrijd tegen Jong Marokko met 0-2.

3 REACTIES

  1. Opete Kromanti
    Laat in ieder geval het surinaams/nederlands volk zich op waardige wijze gedragen ,in tegen stelling tot het gedrag van de kut mokros.foei, foei toch wat een stelletje eikels !!!!!! go suriprofs in naam van ons vaderland.
  2. Sergio
    Hopelijk winnen de suriprofs zaterdag. Is het bekend wie er spelen voor de suriprofs? Speelt Clarence? Surinamers houden de wedstrijd tegen jong oranje vast wel gezellig hoop ik. Suriprofs succes zaterdag
  3. bano
    Vorm Maynard Melchiot Jaliens Braafheid Slory Engelaar Davids Seedorf Denneboom Hasselbaink Wissels Wijnhard, Redan De Vries, Tiendalli Dissels, Emanuelson Koenders, Babel Kluivert, Zuiverloon Jong a pin, Castelen Drenthe, Dompig Deul, Pryor Natuurlijk zijn er nog heel veel spelers die ingezet kunnen worden, maar dit is mijn droom team, en een paar jongens die wissel staan spelen mee met jong orange. Maar ja het zal wel een andere opstelling worden, maakt niet uit allemaal Surinamers.