donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEconomieMarriot Available binnenkort ook voor Suriname

Marriot Available binnenkort ook voor Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 mei – Over hooguit een jaar mag Suriname zich wereldwijd ook promoten met: Marriot Available. De hotelketen zet in samenwerking met lokale investeerders The Courtyard Hotel op. “Het predikaat Marriot Avaialable betekent dat Suriname nog meer op de wereldkaart geplaatst wordt”, zegt directeur Anne Harmsma van RBBT. Deze bank heeft genoeg redenen om te geloven in het project.

In de opzet van het zes verdiepingen en honderd en veertig kamers tellende hotel wordt geïnvesteerd door de RBBT-filialen in Suriname en Aruba. “Hieruit blijkt het vertrouwen dat wij als één van de grootste regionale spelers in het financiële circuit hebben in de toekomst van Suriname, de toeristenindustrie en de lokale ondernemingsgeest”, zegt Harmsma tegenover de Ware Tijd. Andere deelnemers zijn de beleggingsbedrijven van verzekeraars Fatum en Assuria.

Ook het Pensioenfonds van de SLM investeert mee. Initiatiefnemer Arun Hindori vindt dat de waarde van het project vooral gezocht moet worden in de spinoff. Als multinationals zich aangetrokken voelen tot een land kan dat als een goed teken vertaald worden. Suriname biedt duidelijk mogelijkheden voor de toerisme-industrie. Ook het economisch klimaat spreekt steeds meer aan. “Zoals Marriot het aangaf, is Suriname een golden opportunity”, aldus Hindori.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. prachtig hopelijk komen de toeristen met zn honderduizenden aan!! maar dan moet suriname eerst een goed infrastructuur hebben. vooral in paramaribo: goede rioleringen eerst dan de trottoirs bestraten en dan alle wegen asfalteren!!


  Maak melding

 2. Precies. Het vliegticket is veel te duur voor de meeste toeristen op een budget. Het visa aanvraag process is veel te lang etc. Toch wordt er mar geklaagd dat niemand naar daar wil toeristen laten ze balblabla. Wat heeft suriname te bieden. de 1e indruk is heel belangrijk. dus doe is aan het uiterlijk van ons land.


  Maak melding

 3. Geachte heer Hindori,
  ik heb in december 2008 een screenings test gedaan bij Marriott in Aruba, maar er was op dat moment geen functie beschikbaar die bij mijn profiel paste.
  Zou ik bij Marriott Suriname wel in uw personeelsbetand passen.
  Met vriendelijke groet,
  Jolande Homoet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES