dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandOp 26 mei spelen Suriprofs tegen Jong Oranje

Op 26 mei spelen Suriprofs tegen Jong Oranje

-

Does Travel - naar Suriname

De traditonele benefietwedstrijd van de Suriprofs wordt dit jaar op zaterdag 26 mei om 18.00 uur in het Olympisch Stadion in Amsterdam gespeeld. De selectie van coaches Aron Winter en Dean Gorré komt deze maal uit tegen Jong Oranje, de regerend Europees kampioen in de leeftijdscategorie tot 21 jaar.

De ‘interland’ Suriprofs – Nederland, die live wordt uitgezonden door Tien, maakt onderdeel uit van de voorbereiding van Jong Oranje op het Europees kampioenschap voor spelers onder 21 jaar, dat vanaf 10 juni in Heerenveen, Groningen, Arnhem en Nijmegen wordt gespeeld.

Met de benefietwedstrijd wordt voor verschillende projecten in Suriname gespeeld waaronder de verbetering en uitbreiding van het Emile de Lafuente voetbalstadion tot een nationaal jeugdvoetbal centrum. Dit is een gezamenlijk project van de Suriprofs en de KNVB.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Suriname naar WK: wanneer zal mijn droom uitkomen? Surinames deelname aan een WK, zal ik het nog mee maken? is dit een utopie? een Waanzinnige droom? Ben ik soms Naief zo te denken? Ik vind het jammer dat wij de beste spelers op het wereld toneel hebben rondlopen, maar dat dat suriname het slechtste spel leverd heden ten dage in het caraibisch gebied. Ronald Venetiaan, geef deze surineds aub een dubbele nationaliteit zodat ze voor switie sranang kunnen uitkomen.
    Ik denk dat ik het toch niet zal mee maken, hieruit blijk toch dat ik pessimistisch ben. NA WANG SARI TORI YERRE


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES