zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVolgauto van Surinaamse vice-president gekaapt

Volgauto van Surinaamse vice-president gekaapt

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 14 mei – De volgauto van vice-president Ramdien Sardjoe is voor enkele uren gekaapt. Dit meldt het Korps Politie Suriname. De chauffeur, een politieagent, werd overvallen door twee gewapende mannen, terwijl de auto geparkeerd stond. De man wist uit het voertuig te springen en nog enkele schoten te lossen. Voorlopig wordt gedacht aan een ordinaire roofoverval zonder politieke motieven.

Toch wordt met alles rekening gehouden. Er zijn ook nog geen aanhoudingen verricht. “Wat mij het meest bezighoudt is dat de overval gepleegd wordt in een turbulente periode, waarbij zich allerlei zaken aan het ontwikkelen zijn”, zegt Sardjoe tegenover de Times of Suriname. Toen de overval plaatsvond was Sardjoe op bezoek bij familie. De overvallers sprongen op gegeven moment uit een witgelakte auto die in volle vaart was komen aanrijden.

Aan het voertuig bleek niet veel te mankeren. Zelfs de contactsleutels waren in het sleutelgat achtergelaten en de wagen vertoonde geen schade. Opmerkelijk is wel dat de nummerplaten zijn meegenomen. “Het is geen plezierige gebeurtenis. Vooral omdat het motief voor de daad niet bekend is”, aldus Sardjoe. Of er meer veiligheidsmaatregelen getroffen zullen worden rond zijn persoon kan hij niet zeggen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

16 REACTIES
 1. Gewapende mannen weg met auto vice-president

  Drie gewapende mannen hebben de afgelopen nacht de auto van vice-president Ram Sardjoe meegenomen, nadat zij eerst een lijfwacht hadden ontwapend. Volgens een politieverklaring moet de lijfwacht op het drietal hebben geschoten, maar het is niet duidelijk of hij ze heeft geraakt. Nadat ze de lijfwacht hadden overmeesterd, gingen twee van de overvallers er vandoor met de grijze Pajero van de bewindsman, terwijl de der-de zich uit de voeten maakte met een Toyota Mark-II waarmee ze waren gekomen. Het voertuig van Sardjoe is kort na het incident tijdens een klopjacht onbeheerd te-ruggevonden nabij de Cop-penamemarkt aan de Mr.Jagernath Lachmon-straat, nauwelijks 5 minuten rijden vanaf de plaats waar het was buitgemaakt.
  De vice-president wordt al enige tijd gezien in de Pajero in plaats van de gebruikelijke zwarte dienstauto. Uit onderzoek is gebleken dat het zwarte voertuig al enige tijd voor een grondige servi-cebeurt bij een garage is on-dergebracht. Het incident heeft zich omstreeks 00:30 uur voorgedaan aan de Mar-grietstraat in de omgeving van de Onderwijs Biblio-theek. Op het moment van de overval bevond de vice-president zich in een woning in de buurt. Hij heeft aan de politie gezegd dat hij op fa-miliebezoek was. De politie tast nog in het duister over het motief van deze aanslag op de vice-president.
  Kort voor het ter perse gaan van deze editie, stuitte de redactie van De West bij nader onderzoek op een an-dere lezing van de overval. Volgens dat relaas zat de vice-president in het voer-tuig toen de overvallers toe-sloegen. Ze zouden zowel hem als de lijfwacht uit de auto hebben gehaald en ach-tergelaten toen ze met zijn grijs gelakte Pajero wegreden.


  Maak melding
 2. Jammer dat ze meneer Sardjoe niet hebben kunnen meenemen, want er zijn veel duistere zaken waarmee meneer Sardjoe bezig houdt en zijn familie in zijn totaliteit bevoordeelt.


  Maak melding
 3. hahaah, misschien zal hij nu ook gaan begrijpen hoe de eenvoudige burgers dit soort overvallen en moorden meemaken zonder enig beveiliging.


  Maak melding
 4. ik ben in Suriname geboren en volg de surinaamse politiek op de voet Sardjoe heeft een scenario bedacht om t gedoe omtrent t censuur van STVS met hun dollars beleid met China te dwarsbomen dan heeft t volk wat te vertellen.Hij is geen domme misleiden van t Surinaamse volk met zijn BollYWOOD scene


  Maak melding
 5. ai jammer dat ze hem niet mee hebben genomen. Hij houdt zich bezig met duistere praktijken dan wat wilt hij. Sardjoe stop met je drama, dat hebben we al lang door hoor. Je wilt gewoon zaken verdraaien omdat je weet dat je fout bent in de zaak omtrent China. Als ze jou hadden meegenomen dan hadden wij wel wat rust nu
  We zouden tenminste vrij onze mening kunnen geven hahahahah, hihihihih

  Meneer Venetiaan neem die ouwe bok Sardjoe dan gaan jullie samen naar huis of nog mooier gaan jullie je vestigen in China. Verkopen jullie Suriname alstublieft niet. In China is er geen democratie. Om een tweede kind te maken moet je boete betalen. Dus komen ze maar hier om te breken wanneer ze dat maar willen he en veel kinderen maken
  Dit is ons land, laten wij bepalen. Ik wist nooit dat Venetiaan en Sardjoe chinezen waren. Iedereen komt en doet wat hij of zij wilt in ons geliefd land Suriname. Het moet ophouden, zo kan het niet verder. Jullie hebben geld gehad van China, dan moeten jullie maar de prijs betalen. Waarom moet het volk eronder lijden?? kan toch niet
  Mi weri foe oenoe, oen gwe. ik hoop dat jullie dit lezen. Dan komen jullie praten over anderen, jullie zijn erger. En Venetiaan wanneer ga je eens accepteren dat je zwart bent en niet wit met glad haar. Dat is de fout die wij zwarten maken . pas op meneer Venetiaan, dit is het einde van jou Tijdperk


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES