Reportage Moederdag in Suriname

0

Afgelopen weekend was het moederdag en dat werd in Suriname groots gevierd met een speciale Moederdag braderie op het Vaillantsplein, een Moederdagshow in de ANS met Brian Bijlhout en muziek van de Militaire kapel aan de Waterkant. Onze reporter was erbij en maakte voor u de onderstaande film en foto’s. Ondanks de gebrekkige Internet verbinding met Suriname is het hem toch gelukt om alle bestanden op tijd op de server te plaatsen. Veel plezier!


Moederdag in Suriname
Moederdag in Suriname
Moederdag in Suriname
Moederdag in Suriname
Moederdag in Suriname

Kijk voor meer foto’s ook op www.surinamefoto.com

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.