Jörgen Raymann presenteert RTL Boulevard

9

Jörgen Raymann maakt dinsdag zijn debuut als presentator van RTL Boulevard. De Surinaamse komiek vervangt voor een dag Daphne Bunskoek, die een weekje op vakantie is. Ook Robert ten Brink, Winston Gerschtanowitz, Guus Meeuwis en Jochem van Gelder geven acte de présence, meldt RTL 4.

Toen Bunskoek eind vorig jaar al eens vrijaf nam, werd ze een week vervangen door vrouwelijke presentatoren. Catherine Keyl, Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Sylvana Simons en Myrna Goossen namen plaats tegenover de vaste gezichten Albert Verlinde en Peter van der Vorst.

Inmiddels lijkt het alsof heel bekend Nederland aan het hoofd van het showbizzprogramma heeft gestaan. Eerder viel die eer te beurt aan Maartje van Wegen, Jan Peter Balkenende, André van Duin en Marco Borsato


9 REACTIES

 1. Ai-boi. weer zo’n een grap..voor een weekje vakantie….. krijgt een grappenmaker een beetje serieus werk.
  Jammer dat hij maar voor een weekje, een beetje serieus genomen wordt.


  Maak melding

 2. Het is geen nieuw fenomeen. Immers Surinamers beschikken over alle kwaliteiten.
  Je hoeft het maar te noemen.

  En toch is het niet te verkroppen dat het in hun land van origine voor geen meter loopt.


  Maak melding

 3. Voor ingewijden (krabu) Jorgen is een komiek, daar is volgens mij toch niks mis mee. Het valt te prijzen dat hij nu aan nederland kan laten zien dat hij ook andere kwaliteiten heeft. Zo gaat het nou eenmaal in de (tv)artiestenwereld.


  Maak melding

 4. Sorry dat ik het zeg,krabu,maar er staat duidelijk aangegeven dat hij haar voor 1dag gaat vervangen.Ik wil je niet als een krabu naar beneden halen ok.


  Maak melding

 5. Ooh wat leuk ik kan niet wachten ,hij is uniek in zijn soort .ik ben heel erg trots op hem .Een Surinamer die die het heeft gemaakt in Nederland .Hij is niet alleen een komiek , hij kan zo in de politiek stappen .

  Harpal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.