woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurPrem Radhakishun bij opnames bedreigd

Prem Radhakishun bij opnames bedreigd

-

Does Travel & Cadushi Tours

Tv-maker Prem Radhakishun van PREMtime is afgelopen week bij opnames in Rotterdam bedreigd door Noord-Afrikaanse jongeren. Hij heeft daarvan aangifte gedaan meldt het Algemeen Dagblad.

Prem was afgereisd naar Hillesluis in Rotterdam-Zuid, omdat bewoners er klagen over terreur door jeugd op straat. Ondanks lovende veiligheidscijfers zouden in de wijk jongeren zich nog steeds schuldig maken aan drugshandel en geweld. En als de bewoners naar aanleiding daarvan naar de politie stappen, zouden ze worden bedreigd.

Ongewild ervoer de tv-maker aan den lijve wat de bewoners bedoelen. Hij en de cameraploeg voelden zich ernstig geïntimideerd toen de jongens dreigde de camera te vernielen en de auto van het programma in brand te steken.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

57 REACTIES
 1. Het is wel erg het in Nederland anno 2007 er zo eraan toe gaat. Maar ja ze hadden / hebben altijd commentaar op andere landen en tja die dingen kunnen ze ook overkomen.

  Voor Prem vindt ik het helemaal niet erg, die man probeert altijd moeite te doen voor anderen om naam te maken, en over/voor Surinamers brengt die nooit iets op TV.

  Integendeel als hij over Suriname en Surinamers praat is het altijd negatief.
  Dat hij dingen slecht heeft ervaren in Suriname wil het nog niet zeggen dat alles van Suriname slecht is.

  Het is niet zijn probleem wat daar gebeurd, die probleem zal wel allang bekend zijn bij de mensen die er verantwoordelijk voor zijn, maar nee meneertje wilde wel even voor bemiddelaar spelen.

  Er zijn genoeg andere problemen die meer aandacht verdienen, niet dat hij daar wat mee doet.


  Maak melding
 2. @ hoor jij ook bij die suffe surnamers mie boi, die man is een journalist en hij zoek de problemen op om te laten zien en als er mensen zijn die niet met hem eens zijn dan maar naar een andere zender kijken of progamma,


  Maak melding
 3. Dat verbaast ons toch niet echt???
  Lees maar goed. “Ondanks lovende veiligheidscijfers zouden jongeren zich toch schuldig maken…”. Het is bekend dat, hoewel de cijfers de vermeende klachten logenstraffen, racisten, vreemdelingenhaters en Wildersachtigen altijd zullen blijven klagen over alles wat een tintje heeft. Als dan een Hirschi Ali-achtige bruine journalist niet weet hoe snel hij die groepen te hulp moet komen om hun vooroordelen, tegen de cijfers in, te promoveren tot waarheden zullen de, beslist niet naïve bruine jongeren van tegenwoordig op hun eigen manier aan zo een huichelachtige bounty blaaskaak duidelijk maken dat hij z’n rotzooi bij elkaar moet rapen en moet ophoepelen uit OOK HUN wijk.


  Maak melding
 4. Prem, Prem wordt het nu niet eens tijd dat je je gaat bezighouden met andere zaken? Deze man houd zich alleen bezig met het belachelijk maken van vooral allochtonen..Die mokro’s moesten hem eens flink door elkaar schudden..hij is toch ook allochtoon? of is hij de enige die dat niet weet…


  Maak melding
 5. In geen enkel van de reakties zie ik een bemoedigende uitspraak. In tegendeel, het is alsof men er mee eens is dat dit allemaal zo maar mag gebeuren. Als die Prem nou geen Surinamer was maar bijvoorbeeld een journalist uit duitsland, japan of nigeria was, dan had men zeer waarschijnlijk op een andere manier gereageerd. Typisch dus iets voor mensen (helaas ook mijn eigen mensen) die de eigen produkten niet weten te waarderen. Geef toch allemaal eens een positief en opbouwend commentaar, dan steeds weer mekaar te zitten afkraken. Kritiek mag er altijd zijn, zolang men ook met een alternatief komt om het probleem op te lossen.
  Ik dacht overigens dat er hier op dit forum niet mag worden gescholden en/of beledigd, maar dit geldt waarschijnlijk ook niet voor iedereen.

  Ik vindt het jammer dat Prem op deze manier wordt bejegend, omdat ik vindt dat iemand die zich voor de zwakkeren inzet, gewoon een schouderklop verdient. Ongeacht de kleur, ras of afkomst.

  Degene die het hardste schelden moeten maar ook een dergelijke daad doen alvorens recht van spreken te hebben.
  Het sociale leven zou, zowel hier als in Suriname, er heel wat mooier uitzien.


  Maak melding
 6. Radj, je hoeft hem niet meteen een idioot te noemen.

  Als jij een typfout maakt ben je toch ook geen idioot, of wel???

  Verder vind ik wel dat je gelijk hebt.


  Maak melding
 7. zo laten de marokaantjes weer zien dat zij de baas zijn in bepaalde wijken. Nederland denkt altijd nog dat het hele brave jongetjes zijn, vooral de PvdA, altijd die bevolkingsgroep met rust te laten anders voelen zij zich niet thuis in Nederland. Wie word er voor de gek gehouden door de socialisten, de autotochtone Nederlanders. Ik zou deze marokaantjes en hun ouders gewoon het land uitzetten, het zijn toch geen Nederlanders met hun dubbele paspoort. Het zijn nederlanders alleen als het om de sociale dienst gaat, geld halen zonder ervoor te werken.

  ramses


  Maak melding
 8. Ik ben van mening dat Prem z´n punt heeft in bepaalde dingen, maar ik ben het niet altijd eens met zijn uitspraken over welke onderwerp dan ook.

  Wat dit voorval betreft, had hij en zijn staff het wel zien kunnen aankomen. Dus laat het een les zijn voor hem, om zich niet als rechter of bemiddelaar voor te doen.

  Ilse


  Maak melding
 9. Dit gespuis terug sturen naar het rifgebied.
  Laat ze in marokko de boel onveilig maken en dan met kont omhoog bidden richting mekka
  allah hakbar allah hakbar allah hakbar.

  haram walle toem


  Maak melding
 10. Sorry hoor, maar ik vind de meeste reacties echt nergens op slaan. Ik ben noch voor noch tegen Prem, maar ik bespeur toch wel in verreweg de meeste reacties dat men het persoonlijk tegen Prem heeft. We hebben allemaal een mening over Prem’s manier van leven en zijn opvattingen( ik ook, maar dat doet helemaal niet ter zake in dit geval). Jullie slaan met jullie negatieve en niet ter zake doende reacties de plank helemaal mis.
  Waar het feite om gaat is dat een televisiemaker (Prem Radhakishun en zijn crew) ernstig wordt gehinderd, geintimideerd en bedreigd in de uitoefening van zijn ambt.
  Vandaag is het Prem, laat ik hopen dat het morgen niet jullie zijn, die worden bedreigd of geintimideerd in jullie nog veilige wanende woonwijk. Misschien moeten die zgn, marokkaantjes in bedoeld artikel in jullie woonwijk komen wonen, hoe zou dan jullie opvatting of reactie zijn……………???
  Het zou beter zijn als jullie ook ferm konden reageren op het toenemend verval van normen en waarden, het verdwijnen van algemene normen van beschaafdheid, het steeds meer opdoemen van ergere vormen van intimidatie, bedreiging, intolerantie en de apathie van de gemeenschap ten opzichte van de zaken die ik heb opgesomd.Want dit soort zaken heeft plaatsgevonden in Rotterdam toen Prem daar een reportage probeerde te maken. Ik erger me dan ook regelmatig aan het soort reacties hier op Waterkant dat totaal niet relevant, opbjectief, diepgaand, inhoudelijk en op niveau is.


  Maak melding
 11. Prem heeft één ding duidelijk gemaakt en dat is dat de door Nederlandse instanties gepubliceerde cijfers met betrekking tot veiligheid, economie, werkgelegenheid en ga zo maar door, van geen kanten kloppen.


  Maak melding
 12. Prem Radhakishun moet ook proberen om met die jongens te praten. Waarom de politie bij halen? Die jongeren hebben het al zo moeilijk. Help ze aan een baan. Hebben ze daar een goed leven, dan zal alles beter gaan. Jongeren zijn onschuldig, worden in de steek gelaten. Geeft al die jongeren een BAAN!


  Maak melding
 13. Ramses,weet je dat de Surinamers ook zo werden behandeld(nu nog wel)???
  De manier hoe jij je uitlaat,is het naapen van de bakra`s.
  Sommige Surinamers denken nog steeds dat ze gelijk zijn aan de Blanke Ned. Dream on.

  Wat er met Prem. gebeurd is, is niet goed te praten,maar dat men op de Marokkanen gaat afgeven,vind ik niet normaal,want het zelfde hebben de Surinamers meegemaakt(messentrekkers,drugsdealers,soostrekkers enz.)Dus dat Ramses:Wie Zonder Zonde Is Werpe,De Eeerste Steen.
  PS,idd ze zijn Nederlanders,bij wet geregeld,zijn niet alleen Surinamers die zich import Nederlanders mogen noemen.

  Prem,laat je niet intimideren,Keep The Good Work Going.


  Maak melding
 14. PS, Ramses,zijn de Surinamers dan zulke harde werkers,geen steuntrekkers?En werden ze ook het land uitgedonderd toen ze ook zo en nog erger bezig waren?Think mi boi.


  Maak melding
 15. @ DU ,A boi sens mi de my mofo pepre,dat moet jij weten vandaag mij schrik je niet af my boy,

  my na lek tere sneky, te my schreky me dray kon baka knop dit goed in je oren no 11 , ik heb ergere dingen meegemaakt.

  Akuba


  Maak melding
 16. jammer..!die stommelingen die prem wilden hinderen hebben dus nog niet door dat de door hun gehanteerde tactiek allang niet meer wekt.Indien ,in he uiterste geval ,de politie, me geweld zou ingrijpen in zo,n wijk, dan hoorik de menigte al…!Sorry hoor maardie gasten die dat deden moeten met gelijke muntbehandelt worden. INTIMMEREN OP DAT GEPEUPEL!!!


  Maak melding
 17. Beste bezoekers en luisteraars,het is niet de bedoeling dat men prem voor dit of voor dat gaat neerhalen,wij moeten juist heel blij zijn dat iedereen zn eigen meening uit en ook heel belangerijk tegen kritiek kunnen.
  Namens prem uitzendingen kan men zien en horen hoe men hier de samenleving met mekaar deel.
  Prem ga zo door met jou uitzending en het is een leer en wij vinden dat men de waarheid niet onder ogen kunnen zien.

  A tang so, kraktie nanga ning foe loktoe.


  Maak melding
 18. Nr 23..Akuba.. mondje peper of niet gewoon op letten met uitspraken…gewoon beleefdheid voor de medemens, kan nooit fout zijn of niet. Okay dan (sluiten…over en uit).


  Maak melding
 19. Enkele reactie’s daar gaat men vanuit dat ze negatief zijn….maar als men weet wat voor reactie uit bepaalde mensen gehaald kan worden(verwachten) dan hoef jij niet daar te zijn…Het is duidelijk…. de Politie heeft zijn taken en doet niks, met een camera ploeg logisch van kwaad tot erger…dus dit valt onder provoceren.(om daarna te zitten lachen).
  Daarnaast kwamen deze mensen niet naar hun moederland.
  Het zijn gasten(gastarbeid)dus geen koloniaal gedachten gang bij hen.

  Als men dit gedurft had ten tijde Cliphoeve..hoe zou het zijn dan.


  Maak melding
 20. Wat een flauwe opmerking, Dewanand!
  Alsof die criminele marokaantjes staan te springen om een baan!

  Waarom werken als ze met geweld een tasje van een oma kunnen wegritselen.
  Gewetenloze mensen zijn het!

  Het werk komt niet naar je toe lopen… je moet er moeite voor doen.


  Maak melding
 21. Wat een hoop onzin en jaloezie tegen Prem. Hij doet gewoon zijn werk, man. Hij wil laten zien wat er zich in deze maatschappij afspeelt voor een heleboel blinden.


  Maak melding
 22. je zal het paradijs niet binnengaan als je een last bent voor je buren, en wie zijn je buren dat zijn veertig huizen voor jou, veertig achter jou veertig rechts van jou en veertig links van jou. zo luidt ongeveer de overleving van de profeet s.a.w. Maar hij heeft niet gezegd wat voor soort buren dat zijn. gelovigen of ongelovigen of wat voor godsdienst zij belijden. gewoon je buren. zoiets dienen de ouders van zulke kinderen te weten. De ouders moeten aangepakt worden en dan weten wij straks wie eigenlijk de schuldige is dat zulke jongens zo geworden zijn. (in dit land mogen die ouders hun kinderen niet slaan, maar die jongens kunnen pas begrijpen wanneer hun ouders hen slaan. (niet afranselen of zoiets). Of de ouders moeten lief zijn en hen aandacht geven. Misschien moeten zij een cursus volgen.

  Maar met de inzending (de twee zinnetjes aan het eind)van Mohamad-man voel ik mij erg beledigd terwijl ik als surinaamse moslim altijd respect hebt voor mijn buren – ongeacht waar ik woon en wie ze zijn. Ik hoop dat de moderator in het vervolg even nadenkt als hij/zij zo’n inzending tegenkomt.

  Suleyman jawa


  Maak melding
 23. Wat zielig dat al die arme autochtoontjes zo lastig worden gevallen door die rot Marokkanen. Nou Prem, ik weet het onderwerp voor jouw volgende honderd programma’s: ga al die arme niet westerse nederlanders interviewen over het terreur door rot autochtonen waar zij dagelijks onder lijden op de werkvloer, op straat door de politie, op schiphol bij de 100% controle, bij sollicitatie, bij het aanvragen van een lening, bij het verwerven van een contract/opdracht enz. enz. enz. enz…. MAAR PAS OP VOOR: DE HELL ANGELS, DE SKIN HEADS, LONSDALE JONGEREN EN AL DIE ANDERE RACISTISCHE EN FACISTISCHE WITTE GROEPERINGEN. IK HOOP DAT JE DAARNA NOG AANGIFTE KAN DOEN EN NIET IN EEN DOODSKIST LIGT!!!!!!!!!


  Maak melding
 24. Suleyman,

  Wat een onzin!
  Je mag het paradijs sowieso niet naar binnen gaan als je slecht bent voor je mede mens,buur of geen buur!
  En niks op een straal van 40 huizen.. dus dat wil zeggen wat er buiten valt mag aangevallen worden?! Ik heb geleerd dat je een ieder en zelfs je vijanden moet liefhebben…dan ben je een goed mens!


  Maak melding
 25. Waar menig “blanke-journalisten”niet durven,durft deze allochtoon reportage te maken.Bepaalde zaken aan de kaak stellen is zijn missie!Achterstands wijken tot villa’s bij wassenaar!Van kruimeldief tot corrupte-agenten etc
  sterkte Premie,ben trots op je!! tangso


  Maak melding
 26. Dat is dan wederzijds zuidoost.
  Waarom mag je onrecht niet tonen?
  Al gaat het artikel over noordafrikanen maar we leven niet in afrika.


  Maak melding
 27. In Suriname “verbied” ene Sardjoe het uitzenden van een programma. Iedereen ageert daartegen. Sardjoe heeft het recht niet om het volk enige nieuws vergaring te onthouden.

  In Nederland willen een paar jongeren een journalist verbieden een progranmma te maken over de misstanden in een wijk.(bijna) Iedereen ageert tegen de journalist.

  Is dit nou kortzichtigheid?? Is dit persoonlijk? Bestaan er geen pricipieele meningen meer over persvrijheid??

  Kan iemand mij uitleggen waarom deze zaken nou zo verschillend zijn. Is er dan neimand die vind dat deze zgn hangjongeren een halt toegeroepen moeten worden.

  Of hebben Pedro en Swietie gelijk ??


  Maak melding
 28. Nou hiertegen moet je niet eens de ME inzetten, maar gelijk een heel peloton mariniers om die gasten even een goed lesje te leren. Het moet een keer afgelopen zijn. Maar je weet hoe het gaat met die linkse stadsbesturen. Allemaal als de dood dat het de klauw uitloopt. En de gewone hardwerkende burgers zijn weer de dupe van die kutmarokkaantjes.
  En iemand die geterroriseerd wordt uitkopen? Omgekeerde wereld. Die kutjochies gelijk deporteren naar Marokko. Het wordt onderhand maar normaal dat die etters alles maar doen. En de politie maar trots dat ze tijdens de Europeesche anti-hardrij actie het hoogste aantal bekeuringen scoorde!!?? Het is te achtelijk voor woorden.
  Nu maar hopen dat bij de volgende verkiezingen flink VVD en Wilders wordt gestemd in plaats van die laffe linkse etters..


  Maak melding
 29. We hebben zo veel buitenlanders in Nederland waar we helemaal geen last van hebben. Denk maar eens aan de Chinezen die al jarenlang in ons landje wonen en ons tenminste de afhaalchinees hebben opgeleverd. Niets mis mee.
  Surinamers en Antillianen? Kwestie van ons kolonie verleden. Moeten we niet erg over zeuren.
  Grote probleem is en zal steeds meer worden het Allah gebroed. Trouwens niet alleen in Nederland. Overal waar dat tuig zit, is er rottigheid.
  Of het op te lossen is? Ik vrees dat het kwaad al te ver is doorgewoekerd.


  Maak melding
 30. En het gaat maar door,de ene allochtoon,zegt dat de andere allochtoon niet deugd.Aiiii baja.
  Wie maakte in R`dam(nog steeds)Kruiskade en de Gliphoeve,Bijlmermeer onveilig?????? De Marokkaantjes noh????
  Waarom worden de flats 1 voor 1 gesloopt in de Bijlmer????Ja de Surinaamse Allochtoon werden/worden uitgekotst daaro.
  Surinamers(uitzonderingen daar gelaten)hebben de gewoonte altijd met de vinger naar een ander te wijzen,denkende dat ze zo als echte Hollanders worden aangezien ,me m……………rs.Praten jullie Wilders,Pastors en Verdonk maar na,teh wojo jagi,oen sah sjie soema serie.
  Geen wonder,dat Marokkanen,Antillianen en Turken steeds meer een hekel aan de Allochtoonsche Surinamers krijgen.Zie hier hun gelijk.

  Kappen jullie nou 1x om zo over de Marokkanen te praten(typen),denk er aan dat de Surinamers ook niet de braafsten van de klas waren/zijn.
  Stelletje naapers/praters.


  Maak melding
 31. De moord op de filmmaker van Gogh heeft de Marokkanen in een behoorlijke negatieve positie in deze maatschappij gebracht.Ik woon zelf in een wijk waar er veel marokkanen wonen en mijn auto is al 5 keer ingebroken.Op dit moment doe ik het niet meer op slot, omdat het toch ter vergeefs.Wie stopt dit?Ik weet het niet, want de politie durft bij mij de straat niet in.


  Maak melding
 32. In bijna alle grote en middelgrote steden heeft men last van deze etters.
  Dit aantal etters groeit door middel van de baarmoeder en niet via het intellect.
  Kijk goed naar een marokkaanse vrouw ze is zwanger( misschien 2-ling) duwt een kinderwagen en 3/4 kinderen lopen om haar heen. Over pakweg 20/30 jaar zie op elke hoek van de straat een moskee galmen walla hakbar walla hakbar walla hakbar.
  De verhouding kloppen dan niet meer in dit land. Gezien de demografie.


  Maak melding
 33. Laahrchooze,

  Ik ben met de meeste spoed verhuisd uit Spijkenisse,mijn huiswerd 3 x ingebroken door Surinaamse etters.
  Mijn vader zijn auto,zeker 8x jawel door Surinaamse en Antilliaanse etters,nou vraag ik je,wie is er slechter,jawel alle Allochtonen behalve de Chinezen.
  Dus vertel wat recht is en niet krom,de Surinamers en Antilliaanen zijn net zo crimineel als de Marokkanen,wie het daar niet mee eens is,sluit zijn ogen voor de werkelheid.
  Wie dit artlikel leest zou denken dat jullie Surinamers een goed volk zijn,gelukkig weet iedereen dat het niet zo is,dus verbeter de wereld ,maar begin bij jullie zelf.Nagemaakten dat jullie zijn,gattenlikkers van de Hollanders.


  Maak melding
 34. Ach wat vervelend Xander, maar tot nu toe zijn de meeste mensen die levenslang hebben in de gevangenissen in Nederland allemaal blanke Nederlanders. En wat voor criminele activiteiten hebben die ontplooid: voornamelijk pedofiele en andere weerzinwekkende moorden. Dan ben ik liever een gattenlikker dan een perverse, zieke, pedofile Ollander.
  Bron: Elsevier.


  Maak melding
 35. de meeste mensen die zogenaam kritiek hebben op prem waren tijdens de uitzending onder drugs of zijn niet intelligent genoeg om het te begrijpen.
  de mensen die hier kritiek moeten krijgen zijn de politie en de bestuurders die de burgers niet fatsoenlijk kunnen beschermen.


  Maak melding
 36. Dus wil Xander met zijn posting 45 aan alle allochtonen in Nederland duidelijk maken, dat de Hollanders de meest brave mensen zijn die de wereld bevolken.
  Xander ik denk dat jij nog dieper in slaap bent gesukkeld dan alle Surinamers, Antillianen en Marokkanen bij elkaar.
  Slaap ze Xander!


  Maak melding
 37. Hallo nr 42. blanke hollander, beter bekend als blanke bakker….jij vergist je..Prem is onze man hij is altijd en voor altijd bij Suri’s welkom.

  Als vriend….zijn beroep moet hij dan op zijn werk achterlaten.

  Als vriend overal in binnen en buitenland.
  Jawel begrepen, en geen vinger die op hem wijst of roert.
  Jawel begrepen.


  Maak melding
 38. de meeste reacties hier lijken het allemaal goed te keuren wat het schorum daar in die wijk uitvreet en hebben alleen maar commentaar op Prim. In elk geval wil hij laten zien dat er iets goed mis is daar. Ik ben blij dat ik niet in die wijk woonachtig ben, want dan had ik waarschijnlijk enkele moorden op mijn geweten. Ik heb de hekel aan dit soort tuig dat mensen intimideren en bedreigen om hun shit activiteiten uit te kunnen voeren.
  Prim in elk geval goed zo en ga er de volgende keer met een Uzi naar toe en maai een paar van ze tegen de vlakte zodat dit een led voor de rest is.


  Maak melding
 39. Aan Xander (nr.45),

  Wat jij heb geschreven dat er gebeurd is misschien vervelend voor jullie, dat je huis 3x is ingebroken door Surinaamse etters en dat je vaders auto 8x is ingebroken door Surinaamse en Antiliaanse etters.

  Normaal gesproken zou ik het erg vinden maar hoe jij spreekt over buitenlanders vindt ik nu juist goed voor jou en je vader dat het is gebeurd.

  Daardoor vindt jij buitenlanders slecht, door die kleine dingens die er gebeurd zijn maar weet jij eigenlijk wel wie er slechtere dingen hebben gedaan en die veel erger zijn dan een radiootje pikken of een huis inbreken??

  Dat jullie andere landen leeg hebben geroofd in het verleden, mensen hebben gekocht en verkocht, gezinnen werden uit elkaar gerukt om als slaven te werken in een andere land of andere wereld deel zelfs, dat is pas erger en slechter.En dat kan je niet met een inbraakje in je huis of auto vergelijken.

  Er zijn veel landen waar jullie een spoor van ellende hebben achter gelaten waar mensen nu nog van een slecht leven hebben.
  Jullie hebben Suriname gelunderd en daarna gedumpt en nu het beter gaat met het land en bekend is dat Suriname op de 17e plaats zet op de lijst van de rijkste landen,willen jullie jullie kop weer in het land steken omdat het slecht gaat,mede dankzij de euro in Nederland. Dat is de werkelijkheid!!!

  En over een tijdje heeft Nederland een buitenlandse koningin en als jij dat niet wil zien sluit je maar je ogen.

  Het erge is dat jij nog schrijft ALLE ALLOCHTONEN behalve Chinezen ipv een aantal verotte appels er die het voor anderen verpesten.

  Gelukkig zijn er genoeg allochtonen die ook zo over jou denken als hoe jij over allochtonen.

  Elke volk heeft goede en slechte mensen dus kom niet zeggen dat alleen allochtonen crimineel zijn want er zijn genoeg Nederlanders die crimineel zijn, weet je wel hoeveel wegrotten in buitenlandse en Nederlandse gevangenissen.

  Wij zijn ook een goed volk want ondanks hoe we door jullie behandeld worden en geweest zijn in het verleden ontvangen we Nederlanders toch met alle fatsoen en gastvrijheid zowel thuis in Nederland en in Suriname.

  Inderdaad moeten we de wereld verbeteren en bij ons zelf beginnen maar dat geldt voor iedereen die hier op deze aardbol rond loopt,dus ook voor jou en je hele familie.

  En een goede start voor jou is om anders te gaan denken.

  En als je geen Nederlander bent ben je gewoon een ka Bounty!!


  Maak melding
 40. Xander,

  Ik schaam me waarachtig als Nederlandse voor jouw zienswijze, je waardeloze mentaliteit, je ge-generaliseer, je haat(want dat druipt ervan af, je houding alsof wij Nederlanders van een verheven ras zijn en tegelijk verdien je meelij en een flinke heropvoeding (als je al een opvoeding genoten hebt tenminste)

  Zijn wij Nederlanders zulke lievertjes? Of zitten heel veel Holleeders tussen ons? Ga je dat eens afvragen.

  En ja op het repliek van Su reactie 51 had je kunnen wachten, maar blijkbaar ken je het koloniaal verleden van NL. niet of slecht.

  Wordt jij eens wakker jochie, ga een beetje je huiswerk maken en doe aan een cursus persoonlijkheids vorming – zal je herboren voelen daarna.

  Surinamers zijn mensen van diverse rassen, culturen, godsdiensten etc.vallen elkaar, maar leven in EEN land samen met elkaar zonder opheft te maken over wiens afkomst dan ook.
  Zullen wij Nederlanders ooit dat bereiken? Met mensen zoals jij heb ik er een hard hoofd in.

  En omdat ik een mens ben net als jij – niks meer en niks minder, toch nog met vriendelijke groet,


  Maak melding
 41. Damn het is dan toch waar als ik dit lees als marokkaan.
  Ja ik ben een marokkaan en hahaha die suris die hier kankeren op de mocros, prachtig zeg.

  Haha gisteren zat ik in de taxi als klant in amsterdam en ja hoor, begint die bakra shaufeeur tegen mij te kankeren over de vele negers in amsterdam.

  Yeah right dacht ik en waarom ik zal het uitleggen:

  als ik een neger was had hij vast en zeker zitten lopen lullen over de mocros.

  Ha ha maar zie aan de reacties hierboven dat sommige suris echt denken dat ze blank zijn.

  Denk toch eens na, jullie komen ook wel weer aan de buurt, want de blanke man spreekt altijd met gespleten tong en is een rat naar mijn mening.

  Oh ja, by the way.
  Niet denken dat ik een hekel heb aan suris, mijn mattie is namelijk suri en we lachen ons samen dood om de verdwaalde zielen in dit land die geloven dat als ze mee doen met die hetze, dat ze er dan bij horen.

  hahaha
  Mensen no hard feelings, maar ik ben blij dat ik niet in jullie schoenen sta als marokkaan.


  Maak melding
 42. Mohamed man je moet een kowlo boeler zijn haha de aap is zijn god die boeler.prem is boeler geworden want zijn vader is geld geworden dwdd ,anders kan hij zich niet meer uitsloven.een echte looser,advocaat van niks noppes.lul homo


  Maak melding
 43. Prem let niet op de idioten die uitspraken doen op dit site, als het in hun eigen straat zou afspelen dan had jij van deze mensen geen enkele negatieve reactie gekregen, ga zo door Prem, zulke lui moet men in de vliegtuig stoppen en een parachute,1 emmer,1 schep en paar groente zaadjes geven en van hoog in lucht afdroppen in land waar weinig regen is en slechte landbouw grond en laat deze slechte rikken 6 maanden lang daar blijven te leren overleven en ik garandeer ik jullie dat de meeste hun goeie manieren van zichzelf aanleren,
  met vriendelijke groeten,
  Jhonny


  Maak melding
 44. Zijn mond lijkt op aloe , met banta en praten als brug man op een kameel , hij denk in ben hollander ik kan alles , mooi niet rada , poep zak haantje de voorste , goet achter om kijk baboeng lal moro i kong , i mofo i go lik wang awaraco , de groetjes kojo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES