maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse minister van Justitie in Nederland

Surinaamse minister van Justitie in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/DEN HAAG, 10 mei – Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie brengt een werkbezoek aan Nederland. Hij zal onder andere met zijn Nederlandse ambtgenoot praten over de samenwerking op het gebied van drugsbestrijding, rechtshulp en de relaties tussen de verscheidene brandweer- en politiekorpsen.

Er zijn ook besprekingen gepland met de Nederlandse ministers van Binnenlandse Zaken, Ontwikkelingssamenwerking en Buitenlandse Zaken en met burgemeesters en korpschefs. Nederland heeft de afgelopen jaren miljoenen euro’s beschikbaar gestel voor rehabilitatie en modernisering van de Surinaamse justitie en veiligheidsmechanismen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. goedzo santokhi een land zonder een goede rechtstaat is nergens jij ben een man naar mij hart en ook voor president mijn zegen heb jij , kennis is macht heb jij niet in huis kopen of halen en als nederland daarbij kan helpen doen want in het verleden mocht niemand komen helpen want ze werden als spionnen gezien iedereen keerde suriname de rug , maar nu is het anders iedereen wil helpen ,


  Maak melding
 2. hij liegt hij komt praten over de 8dec moorden en het proces .ik ben een goede informant wist al sedert dec dat hij kwam kan min bron niet prijs geven maar de gene was alglopen jaar met vakantie .


  Maak melding
 3. Hij is hier met zijn buitenvrouwen(secretaresse`s) om over zijn echtscheiding te praten met zijn advokaat Spong. Is hij nou een voorbeeld figuur?.


  Maak melding
 4. Heel goed santokhi. Span die nederlanders voor je karretje om het probleem op te lossen die zij mede hebben veroorzaakt. Immers, nog lang na de coup werd bouta met wapens ondersteund door de nederlandse regering. Vraag militaire bijstand tijdens het proces. De nederlandse militairen zijn toch te schijterig om naar afghanistan te gaan. Ze zijn wel heldhaftig tijdens vredesmssie. Welnu, laten ze op vredesmissie gaan naar Su


  Maak melding
 5. eindelijk iets bijzonders wat gedaan wordt in Paramaribo.
  dit had suriname allang nodig.
  Als dze minster maar niet als Gilds doet dan zal hij in de toekomst een bijzondere figuur worden. Naar mijn mening kan hij de plaats van Sardjoe in nemen want die deugd niet als VHP leider. alleen wacht ik wanneer deze minster de boeven gaat opsluiten.

  keep going.


  Maak melding
 6. pffffff alweer,op werk bezoek,dat is de 3e x binnen 1 jaar.
  Santoki,zijn vrouw woont hier,hahhahaah dus tel uit je winst Surinaamse bevolking.Aiii baja.
  Als hij terug is in Suriname,weet men niet wat er uit dit zg. werkbezoek is gekomen.
  Mevr.Santoki,was in dec.op bezoek in Suriname en opende 1 of andere iets in Nickerie.Het Sur.Dagblad,vroeg zich toen af wat voor nut zoiets had,maar tja de domme massa staat erbij en kijkt er naar.
  Monieeeeeeeeeeeeeeeeeeee dehhhhhhhhhh bajaaaaaaaaa.


  Maak melding
 7. Hij is gekomen om @DU op te ruimen nu moet hij aantonen hoe geweldig hij is en aan de rest,anderen hebben SU, nooit de rug toe gekeerd jij wel. no case santakie.

  Akuba.


  Maak melding
 8. hahahahaha akuba jij word persoonlijk maar ik verlaag mij niet mie boi , ik weet dat ik suriname een heel warm hart toedraag, dat kan jij niet zeggen over jou leider D.B en zijn rovers die heeft de staats kast geplundert met koetie en bosje is dat liefde voor jou land wat hij met suriname heeft gedaan vraag aan jou baas waneer hij op vakantie gaat naar het buiteland , jij moet geen dingens zeggen waar jij geen weet van heb ik heb suriname nooit de rug toegekeert,jou baas heeft het zover gegekregen dat velen surinamers met kennis uit suriname moesten vluchten en de rest die zijn gebleven je weet wat hij met ze heeft gedaan de pol pot metodenalls je slimmer ben alls bouterse word jij gedood hij heeft suriname niet de rug gekeert maar suriname achteruit gezet voor 50jaar of meer en die mensen vereer jij akuba zo hou jij van suriname .


  Maak melding
 9. Beoordeel iemand op z,n daden , en niet op roddels en leugens die de ronde doen . Deze minister is een van de weinigen in suriname die het goede voor heeft met land en volk .
  Als enige probeert hij zo goed als mogelijk de democratie te beschermen met alles wat in zijn vermogen ligt. Mensen , wees blij dat er nog zulke werkers bestaan . Hij heeft niet die domme trots als velen voor hem . In feite hadden ze niet de moed die dingen te realiseren wat hij, Santoki, de afgelopen tijd voor mekaar gekregen heeft in de onderhandelingen en samenwerking met nederland .We hoeven niet nog een keer het wiel uit te vinden .Minister , ik wens u heel veel succes toe , en een goede reis terug .

  Viva


  Maak melding
 10. ai viva zeg ze ik ben het 100% met jou eens , zo zijn vele surinamers alls je tegen de stroming ingaat ben je niet goed, ik heb waardering voor deze minister hij is een surinamer die goed voor zijn land wil mijn gevoel zeg dat deze minister een goede pres kan zijn mijn zegen heeft hij .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES