Home Onderwerpen Justitie en politie Surinaamse politie achterhaalt gestolen wapens

Surinaamse politie achterhaalt gestolen wapens

6

PARAMARIBO, 9 mei – De politie is erin geslaagd de vuurwapens te achterhalen die gestolen waren uit het depot van de politiepost te Moengo. Dit meldt politiewoordvoerder John Jones. Er zijn ook drie verdachten aangehouden, waaronder een corveeër en een administratieve kracht van de post zelf.

Het motief zou niets anders zijn dan winstbejag. Onduidelijk is of er reeds een koper gevonden was. De corveeër beschikte over sleutels van alle vertrekken, inclusief de wapenkamer. Jones weet niet hoe dat komt. De twee machinegeweren van het type LC zijn in goede staat terug gevonden. Van diefstal van zes AK 47 geweren, zoals eerder bericht, blijkt geen sprake.

6 REACTIES

  1. De Nationale Politie van Suriname leeft weer en dat doet me deugd, de inhaalslag begint z’n vruchten af te werpen…

  2. Dat is typisch Surinaams ik weet honderd procent zeker dat een politie agent is ook medeplichtig in deze maar men probeert de zaak te dichten van corveeër een corveeër heeft alleen de sleutel van die celdeuren om eten en drinken te verdelen voor de gevangenen en eventueel schoonmaken van de toiletten als je geen agent bent wordt je geen administrateur van de politie wie houdt wie voor de gek

  3. Overal zijn err r gelukkig nog integere politie mannen /vrouwen,toch?Uitzonder daargelaten(politie Midden-Gelderland)Hooland!

  4. Dit klopjacht hebben wij te danken aan de innegriteit van de korpspolitie suriname anno 2007

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.