zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie achterhaalt gestolen wapens

Surinaamse politie achterhaalt gestolen wapens

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 mei – De politie is erin geslaagd de vuurwapens te achterhalen die gestolen waren uit het depot van de politiepost te Moengo. Dit meldt politiewoordvoerder John Jones. Er zijn ook drie verdachten aangehouden, waaronder een corveeër en een administratieve kracht van de post zelf.

Het motief zou niets anders zijn dan winstbejag. Onduidelijk is of er reeds een koper gevonden was. De corveeër beschikte over sleutels van alle vertrekken, inclusief de wapenkamer. Jones weet niet hoe dat komt. De twee machinegeweren van het type LC zijn in goede staat terug gevonden. Van diefstal van zes AK 47 geweren, zoals eerder bericht, blijkt geen sprake.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Dat is typisch Surinaams ik weet honderd procent zeker dat een politie agent is ook medeplichtig in deze maar men probeert de zaak te dichten van corveeër een corveeër heeft alleen de sleutel van die celdeuren om eten en drinken te verdelen voor de gevangenen en eventueel schoonmaken van de toiletten als je geen agent bent wordt je geen administrateur van de politie wie houdt wie voor de gek


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES