maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVuurwapens gestolen uit depot Surinaamse politie

Vuurwapens gestolen uit depot Surinaamse politie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/MOENGO, 8 mei – Uit het depot van de politie te Moengo zijn zes automatische wapens gestolen. Dit meldt de Times of Suriname. Het betreft wapens van het type AK-47. Intussen zijn drie personen aangehouden, waaronder een medewerker op het plaatselijke politiebureau.

De man beschikte als corveeër over alle sleutels van het bureau. Ook zijn schoonmoeder is aangehouden. “Deze kwestie heeft het korps in rep en roer gebracht”, zegt een anonieme politiefunctionaris. Eerder zijn reeds wapens gestolen uit het politiedepot in Paramaribo. Er zijn toen politiefunctionarissen aangehouden die banden bleken te hebben met de onderwereld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Kijk uit ! zij gaan met de wapens meer gaten schieten in het wegdek tussen Par’bo en Albina…nog meer gaten.

  Voorzichtig Baja !Loekoe boeng eti wan leesie


  Maak melding
 2. Met dit soort nieuws ga je toch elke keer af als belangrijkste handhavingsdienst in de samenleving!!!

  Doordit zie je dat Suriname een echte ontwikkelingsland is pur sang, door dit veelvoorkomend fenomeen dat zich telkens herhaald maar van de daders telkens elk spoor ontbreekt…


  Maak melding
 3. Een politie die voor de verandering zelf de dief uithangt!,whaaha.Het komt regelmatig voor dat politiemensen over de grens gaan.Mishandelingen ,ongeoorloofd gebruikt van het dienstwapen,autoritair gedrag tegenover burgers,steekpenningen aanemen en er zijn zelfs agenten die banden hebben met de onderwereld.OPZ,doe wat aan die rotte appels.


  Maak melding
 4. commewijne -liba je bent wat vergeten,

  pot wiesie gy trawan daar zijn ze goed in.

  zichzelf behangen met goud,tot in hun smoel,

  curly van hier tot daar,de korpspolitie van vroeger
  was een korps, je werd tot aan je schoenen,gecheckt,no na poesie e luku merky.

  akuba


  Maak melding
 5. Kijk effe in het depot van brunswijk en co.
  Aziaten bescherm uzelf haal ook een wapen in huis. Bescherm uw eigendommen goed ook uw dochters . De eerste onbevoegd persoon op uw erf direct deaudschieten.


  Maak melding
 6. Misdaden bestrijden met msdaden zoals nr. 7 zegt lijkt me niet de oplossing. Wel dat die politieagent in kwestie zeer zwaar gestraft worden, als voorbeeld voor anderen die zo stom zijn iets gelijkaardigs te willen uitsteken… Hopenlijk veranderen ze dan snel van gedachte!

  Biertje


  Maak melding
 7. Minister Santhoki zou alle agenten moeten verplichten om een cursus Communicatie te volgen omdat hum manier van praten met de burger,schrikbarend is.Ook zouden ze hun handen minder moeten gebruiken of helemaal niet.Als je een weerwoord geeft,is de kans groot dat je een klap tegen het gezicht krijgt,omdat ze niet weten hoe ze zicht moeten verwoorden.


  Maak melding
 8. Biertje,

  Het doet je heel erg pijn he als er bosnegers worden vermoord, beroofd en het ergste misdrijf van allemaal als er bosnegerinnetjes worden verkracht in het bijzijn van de ouders. Hewoon deaud schieten dat gespuis kost de overheid ook geen geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES