donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse vlieginspecteur moest vliegtuig uit

Surinaamse vlieginspecteur moest vliegtuig uit

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 mei – Een inspecteur van veiligheidsautoriteit Casas is uit een SLM-toestel gezet nog voor vertrek uit Paramaribo. Dit meldt de Ware Tijd. Als reden is opgegeven vermoedelijke dronkenschap. Het zou zo ernstig zijn dat de gezagvoerder besloot de veiligheidsdienst in te schakelen.

De inspecteur zou in Amsterdam KLM-faciliteiten controleren die door de SLM worden gebruikt. Casas heeft intussen maatregelen getroffen. De inspecteur is op non-actief gesteld en de ware toedracht wordt nagetrokken. “We zijn bezig met het onderzoek en als blijkt dat de verwijdering onterecht heeft plaatsgevonden, wordt de man in zijn functie hersteld”, zegt Bryan de Souza, waarnemend directeur van Casas.

Zelf heeft de inspecteur juridische stappen ondernomen, omdat hij zich aangetast voelt in zijn goede naam en eer. De SLM ontkent dat de maatregel iets te maken heeft met eerdere aanvaringen met Casas. Die hebben vooral te maken met interpretatieverschillen over veiligheidsvoorschriften. “Op een vliegtuig is de captain de hoogste autoriteit en zelfs ik kan geen opdracht geven om zijn besluiten terug te draaien”, zegt SLM-directeur Henk Jessurun.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. Die man heeft vliegangst, moet werken.
  Stap in, gaat slapen na +/- 9 uur landen op Schiphol…. niet dronken meer, toch.
  Hij heeft niemand geslagen, toch.
  Hij moet in de lucht niet deelnemen aan landverkeer, toch. Mang ding mang moeilijk, toch


  Maak melding
 2. Ken er eentje die dolgraag zijn plaats had vervangen…. maar die aap is psychisch ook niet echt 100% betrouwbaar… met zijn wisselende stemmingen. Die valt dus ook af!

  Meer lachen en minder piekeren!


  Maak melding
 3. Bij overmatig alkohol misbruik word je verwijderd van het vliegtuig(algemeen)Maakt niets uit ofje inspecteur/minister of een doodgewone pagagiers bent,tok?
  Die inspecteur heeft waarschijnlijk geen verstand van regels bij de luchtvaart,tok?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES