zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBijeenkomst 'Samen sterk voor Suriname'

Bijeenkomst ‘Samen sterk voor Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 10 mei organiseren ACB Kenniscentrum en COS Noord-Holland een bijeenkomst in Amsterdam over samenwerking met Suriname. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij Suriname; jongeren en ouderen, mannen en vrouwen, stichtingen en individuen.

Bent u bijvoorbeeld actief bezig met de ondersteuning van een project of bedrijf in Paramaribo, geeft u geld of goederen aan familie en vrienden in het binnenland van Suriname, of bent u betrokken geweest bij projecten naar aanleiding van de overstromingen in mei 2006, dan is dit voor u een interessante bijeenkomst.

Onder leiding van Clark Accord wordt ingegaan op praktische vragen die komen kijken bij het ondersteunen van projecten, bedrijven en individuen. Hoe breng je het project onder de aandacht bij geldschieters of een breed publiek? Welke mogelijkheden zijn er om te ondernemen in Suriname? Welke projecten start je op in Suriname en met wie werk je wel/niet samen?

Op 10 mei delen vier stichtingen hun positieve en negatieve ervaringen. COS Noord-Holland vertelt iets over subsidies voor projecten en IntEnt zet uiteen welke mogelijkheden er zijn om te ondernemen in Suriname. De bijeenkomst vindt plaats van 18.00 uur tot 21.45 uur in het CEC gebouw in Amsterdam Zuidoost.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Gelul Surinamers wonen niet in Nederland maar in Sur.Een Surinamer heeft geen visum nodig om naar geboorte land te gaan een buitenlander wel .Surinamers met een Nederlandse Pas zijn EURONAMERS.Kuck the thingking OF Surinam.


    Maak melding
  2. Okay Clark altijd welkom…Su is Su en wij houden van Su Do your thing boy.

    P.S. van de noden geen boek schrijven hoor anders torie porie…SUCCES VERDER.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES