maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandSeedorf doet het weer voor AC Milan

Seedorf doet het weer voor AC Milan

-

Does Travel - naar Suriname

Manchester United werd woensdag in de tweede halve finale tegen AC Milan volledig overklast, 3-0. Onmiskenbaar groeide Clarence Seedorf, de meest succesvolle clubvoetballer uit Nederland ooit, uit tot één van de beste spelers van het veld.

De Surinamer bereidde de eerste treffer, van Kaka, voor en scoorde de tweede. Zelf legde hij naderhand de nadruk op de prestatie van het team. Maar na enig aandringen zei hij tegen Telesport: „Ja, ik heb goed gespeeld. Ik mag tevreden zijn.”

Hoewel Milan vaker in de finale van de Champions League stond, sprak Seedorf van een historische prestatie. Zijn team kan over twee weken de Champions League beker winnen. Dat zou dan de vierde Champions League overwinning voor Seedorf worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. geweldig van seedorf, dat hij nogsteeds vele mensen die hem haten, of jaloers zijn ,laat zien, dat hij goed kan voetballen. ik snap alleen nogsteeds niet, waarom hij zonodig bij het ned.elftal wilt bijhoren, terwijl marco.van basten, liefst andere spelers opstelt, dan seedorf.ik zou de eer aan mezelf houden, zoals van bommel, en van nistelrooy.laat die vanbasten maar oprotten, zou ik zeggen.arrogante vent??????


  Maak melding
 2. mooier kan het tot nu toe dan niet voor Clarence.je dwingt met jouw spel en ook vooral metjouw word keus respect af bij velen.Dat was weereens kwaliteit…tegen de Manu,s daar kan een snyder noch van der Vaart aan tippen.. maar ja een ding blijft helaas reeel in nederland;broer je hebt JOUW KLEUR NIET MEE!Die van basten moet maar blijven voort prutsen aan wat hij al sinds het begin deed.blijven proberen een blanke ster te creeeren,lukt hem toch niet.Succes brother en mishandel met jouw technisch geweld en dito ploegenoten dat kracht en geweld van die LIVERPOOL..!GO FOR IT !!


  Maak melding
 3. Seedorf was in ieder opzicht van grote klasse. Onbegrijpelijk dat de Nederlandse bondcoach nog twijfelt. Seedorf zou eigenlijk in de voetsporen moeten treden van Van Nistelrooy en die Limburger. Gewoon aan Van Basten zeggen: “Je bekijkt het maar. Onder jou leiding hoeft het voor mij niet meer”.
  Ik begrijp wel dat hij graag nog een grote prijs zou willen winnen met Oranje. Maar er zijn grenzen.

  John


  Maak melding
 4. GOED GOED GOED GOED.Heelmooier kan het bijna
  niet,Maar ik vindt dat seedorf tot nu toe de beste voetballer van nl is,verder moet san marco puzzelen aan amateurische voetbal
  volg gewoon het voorbeeld van nistelrooi+
  bommel.ik wens hem het aller beste.win de
  BEKER GEWOON VAN DE REDS.


  Maak melding
 5. en dan die saka saka cruyf
  seedorf is hem reeds lang voorbij gegaan
  en dat kan johan niet verkroppen
  er moet en zal een blanke ster gecreerd worden
  cruyf heeft van basten geadviseerd seedorf voor het wk thuis te laten uit vrees dat oranje weleens wat zou kunnen winnen en cruyf zou doen kunnen vergeten
  alleen cruyf pakt de opbrengst van een afscheidswedstrijd die als benefiet bedoeld was en stopt dat in eigen zak en dat wel over 6 keer agscheid nemen
  seedorf you bigi


  Maak melding
 6. Clarence je hebt de wereld weer bewezen wat je waard bent, hou het zo en probeer A.U.B niet te bewijzen dat je in het NL elftal hoort, ze willen je daar niet laat het maar zo, als je voor Nl nu goed of slecht speelt ze zullen je blijven vergruizen. Laat Van basten maar voort blijven pruttelen in zijn eigen vet.
  Gefeliciteerd met je glans prestaties van afgelopen tijd.


  Maak melding
 7. Clarence gefeliciteerd. Ik schaam me dood dat ik je niet eerder heb geselecteerd, ja zoals je weet ben ik ook niet zo slim, maar vind het ook goed dat je je klasse heb bewezen door niet op de knieen te gaan voor mij.
  Ik selecteer ook mensen die niet zo goed kunnen voetballen, maar het gaat mij om hoeveel grip ik heb op een speler en niet de spelers kwaliteiten, daarom selecteer ik geen ervaren spelers.


  Maak melding
 8. NEDERLANDERS MET MEESTE EUROPA CUP I-FINALES

  Johan Cruijff Ajax 4 finales 3 gewonnen
  Edgar Davids Ajax, Juventus 4 finales 1 gewonnen
  Barry Hulshoff Ajax 4 finales 3 gewonnen
  Piet Keizer Ajax 4 finales 3 gewonnen
  Frank Rijkaard AC Milan, Ajax 4 finales 3 gewonnen
  Clarence Seedorf Ajax, Real Madrid, AC Milan 4 finales 3 gewonnen
  Wim Suurbier Ajax 4 finales 3 gewonnen

  Iedereen kon het aan het gezicht van Cruyff zien dat hij er van baalt dat die Seedorf een levende legende is die hopelijk na 23 mei 2007, met alle prijzen heeft voorbij gestreefd:
  jongste debutant, meeste interlands, meesteprijzen, meeste Champions League wedstrijden, betere scholing, betere woord keuze,s, beter Nederlands, beter Spaans, en zo kunnen wij maar door gaan.
  Die man weet het gewoon niet meer.


  Maak melding
 9. Seedorf speelde weer grootst! Buiten Nederland wordt hij dan ook gezien als een echte ´kabiten´ en dat is een consensusland als Nederland natuurlijk niet gewend.

  Verder meen ik dat Seedorf er goed aan gedaan heeft zich beschikbaar te blijven stellen voor Oranje. Er kan nu niet meer gezegd worden door een koekenbakker als Cruijff dat Seedorf arrogant is of zich te groot voelt. Daarmee is ook de laatste ´zinnige´ argument weggenomen om Clarence niet te selecteren noch als onbetwist basisspeler te zien.

  Clarence, ga zo door. Met jouw prestaties maak je de woorden van Cruijff en de keuzes van Bassie nog meer belachelijk!!!


  Maak melding
 10. Beste mensen,

  Ten eerste natuurlijk mijn felicitaties aan het adres van Seedorf en ik hoop dat hij een rolmodel kan zijn voor veel Surinamers en dan niet alleen op het gebied van sport, maar ook mensheid. Hij heeft laten zien dat als je gewoon met vol vertrouwen je eigen weg volgt, je er uiteindelijk wel komt.

  Iemand noemde een standbeeld of monument. Waarom organiseren de Surinaamse vereninigingen dat zelf niet? Waarom altijd afhankelijk opstellen van de Hollander? Omdat ze het geld hebben om een monument te betalen?? Dat is misschien iets wat we (Surinamers) nog beter moeten leren: voor niks gaat de zon op en alles kost geld (of heeft zijn prijs).
  Als je iets wilt bereiken moet je er wat voor over hebben of doen!

  Wishing you all lots of luck, strenght and wisdom.


  Maak melding
 11. Alle hulde voor Seedorf.

  Wat betreft de titel meest succesvolle Nederlandse clubvoetballer, moet ook nog even gekeken worden naar Arie Haan, die drie Europa Cups I won en twee Europa Cups II. Tevens won hij de Wereldbeker en speelde hij twee WK finales.
  In totaal heeft hij meen ik 7 Europa Cup finales gespeeld. Op grond daarvan zou je kunnen stellen dat Arie Haan de meeste prijzen heeft gewonnen van alle Nederlandse spelers op dit moment. Wat uiteraard niet inhoudt dat hij ook de beste voetballer was! Maar dat zal iedereen begrijpen.

  Pas als Seedorf zijn vierde finale Champions League wint, zou je kunnen stellen dat Seedorf de meest succesvole clubvoetballer is, ervan uitgaande dat 1 extra Champions League overwinning zwaarder telt dan de twee Europa Cups II die Haan nog won bij Anderlecht. Maar dan moet eerst nog Liverpool verslagen worden. Ik gun het Clarence van harte.


  Maak melding
 12. Als je de meningen van de nederlanders in ogenschouw neemt en het rustig op je laat inwerken kom je tot de ontdekking dat het negativisme jegens hem niet om zijn voetbalkwaliteiten gaat. Het gaat om de verwarring wat hij veroorzaakt heeft ik het gedachtegoed van de nederlanders. Immers Clarence voldoet bij lange na niet aan het beeld van men graag ziet van zwarte succesvolle sporters.
  Hij komt niet uit een één-ouder-gezin, maar uit een stabiele gezinssituatie.
  Hij is niet ongeschoold, maar heeft een goede scholing gehad en heeft een goede wereldorientatie
  Hij spreekt geen gebrekkig nederlands maar perfect nederlands alsmede de overige talen van de landen waarin hij heeft gevoetbald. Op de tv komt hij niet nors en arrogant over maar staat een ieder fatsoenlijk te woord.
  Hij scheld niet op de personen die hem ten onrechte verketteren maar probeert op een respectvolle en gemanierde wijze het dialoog aan te gaan.
  Hij is erg sociaal naar kwetsbare groepen en is wars van egoisme wat de meeste voetballers rijkelijk bezitten.
  Hij verslijt geen blanke/blonde voetbalsletjes (golddiggers)bij de vleet maar toont zich een ware familieman. Kortom hij voldoet niet aan het beeld van de surinaamse/zwarte man-verleidt-door-blanke meisjes voetbal cultuur
  Op jonge leeftijd is hij eigenaar van een voetbalstadion in suriname waarvan de bedoeling is dat hij jeugdige tallenten wilt helpen ontwikkelen.
  Als hij op de tv verschijnt is hij niet behangen met bling-bling en anderssoortige aanstootgevende gouden ornamenten maar is volgens de laatste mode gekleed.
  Kortom het heeft er alle schijn van dat de nederlanders nog in de verte turen in afwachting van een man op een ossekar terwijl ze nog steeds niet in de gaten hebben dat die man ze langzaam is voorbijgereden met een brandnieuwe topklasse automobiel.


  Maak melding
 13. Prijzen en finales volgen uit kwaliteit, talent, geestelijk niet te breken en discipline. Geen kwestie van respect maar symphatie en een goed hard! Met jou leeftijd konden de andere grootste Nederlanders niet meer.

  Groot(ste) is zijn naam, ere aan wie ere toe bekomt! Gezien de prestaties is hij Nederlands grootste voetballer!

  Seedorf, vroeger sloeg je met woorden terug, nu met stille daden deel je mentale en harde klappen ( ook namens Davids) uit. Ga lekker nog 10 jaar door!

  Dat je maar 5 minuten speelt voor het Nederlands elftal is niet erg. Het is wereldwijde zelfspot en sarcasme voor de KNVB, de Nederlandse bondscoach en Johan Cruiyff.

  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSST AND STRIKE BACK!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES