dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSchadeclaim Surinam Airways langdurig proces

Schadeclaim Surinam Airways langdurig proces

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 mei – De schadeclaim die de SLM heeft ingediend tegen de Nederlandse luchthaven Schiphol blijkt veel tijd in beslag te nemen. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. De rechtbank in Haarlem, Nederland, acht verhoor van nog meer personen noodzakelijk naast het grote aantal dat reeds getuigd heeft over het incident op Schiphol.

Het betreft de aanrijding van de Boeing 747-300 met een mobiele hoogwerker van de KLM vorig jaar. Er is toen ernstige aangericht aan het staartstuk. Reparatie door Boeing-specialisten heeft miljoenen dollars gekost. Wanneer het proces is afgerond is niet duidelijk. “Het is nog even wachten en nu is er geen zicht op wanneer dit proces is afgerond”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd.

Afhankelijk van de verhoren zal worden bepaald of er een gerechtelijke procedure zal worden ingezet of dat er onderhandeld zal worden over een schikking. Zowel KLM als Schiphol worden verantwoordelijk gehouden. De SLM wil alle kosten vergoed voor het moeten inhuren van een vliegtuig bij een andere maatschappij, inkomstenderving en imagoschade.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Laat je aub niet met een kluitje door het riet sturen. Goed dat ook imagoschade geclaimd wordt,naast overige inkomsten derving. Ga zo door.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES