Home Onderwerpen Entertainment Raj Mohan’s “Kantráki Tour in Suriname”

Raj Mohan’s “Kantráki Tour in Suriname”

2

In verband met de 134ste hindoestaanse immigratieviering in juni geeft Raj Mohan met zijn ensemble een serie concerten in Paramaribo en Nickerie. Na de succesvolle optredens in december 2006 in Paramaribo komt hij nu voor een nieuwe serie concerten vanuit Nederland.

Met zijn Sarnámi Geets zoals “kantráki” en “tor jawaniá” van zijn nieuwste cd Kantráki en Geet & Ghazals van o.a. Jagjit Singh “kal chaudhvin ki raat thi” en Mehdi Hassan “mujhe tum nazar se” wil hij de Surinaamse bevolking laten proeven van de lichtklassieke muziek uit India zoals hij deze in Nederland heeft ontwikkeld.

Het Raj Mohan ensemble komt met zijn twee vaste begeleiders; de gitarist Remon Bhagwandin en de vermaarde (jazz) fluitist Mark Alban Lotz. Op de tabla wordt hij begeleid door de bekende Surinaamse tablaspeler Shailendra Madari. Een bijzondere en vooral spannende samenwerking tussen musici uit beide landen.

2 REACTIES

  1. Ramasray - Kenneth
    De concetren van Raj Mohan zijn zeker mooie en luister rijke concerten. het zijn zeker concerten met een positieve boodschap een boodschap die vele zal terffen die zich betrokken voelen tot de sur en ned hindustaanse gemeenschap. heel veel succes toe gewenst Raj namens Kenneth en natuurlijk het hele team van YES I CARE Yes I Care waar jij Raj onze ambassadeur van bent.