vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSukru Sani bij Raymann is laat

Sukru Sani bij Raymann is laat

-

Does Travel - naar Suriname

De leden van de Surinaamse formatie Sukru Sani zijn onlangs gearriveerd in Nederland. Aanstaande vrijdag 27 april start hun eerste officiële welkomstfeest in Starpalace, Amsterdam en zondag 29 april worden ze welkom geheten in Hooiberg, Rotterdam. Ook schitteren ze op zaterdag 28 april in de populaire televisieshow Rayman is Laat.

De redactie van Jörgen Rayman kon deze reünie niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft Sukru Sani uitgenodigd bij de populaire televisieshow. De opnames staan gepland voor aanstaande donderdag 26 april. Bandleider meneer Ceder: “Het is natuurlijk fantastisch om als band, na een lange periode van afwezigheid, zo een onthaal te krijgen. Dit geeft ons een goed gevoel en nog meer energie om er een leuke tour van te maken.”

Met de reünietoer wil Sukru Sani de Nederlandse fans weer van de echte Surinaamse gezelligheid laten genieten en het gemis van de traditionele kawina muziek compenseren. Om dit te realiseren is Sukru Sani een samenwerking aangegaan met partyorganisatie Woelig. Samen hopen zij de harten van het Surinaamse publiek, zowel jong als oud, opnieuw te veroveren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. ik probeer raymann elke zaterdag te volgen, maar voor deze aflevering moet ik zeer zeker voor de t.v. zitten. ik ben ook een van de surinamers die snakt naar de traditionele kawina muziek, de snelheid van de muziek waarop er vandaag de dag gespeeld wordt, heeft ook zijn charme, maar doet de traditionele kawina muziek naar mijn mening geen eer aan. en ik ben jong genoeg, dat heeft niets met leeftijd te maken, maar met kennis en smaak, zo moet de kawina gespeeld worden. daarom kan ik heel erg genieten van elke band die deze stijl van spelen in ere wilt houden.


  Maak melding
 2. waarom beginnen met een negatieve ondertoon over wie nou wel of niet heeft geslikt, ik vindt het maar een flauwe grap.
  kunnen wij a.u.b. onze mensen en de “verschillende” culturen hoog houden. laten wij het pas daarover hebben als het aan de orde is.


  Maak melding
 3. ……tante Es..:”…..wie is je moeder?
  Atnwooord:’Sukru” ….eehhhn wie is je vader..eeeehhhhhh…”Sani”‘ …Wie is Sani? ….”dinges toch…oom dinges”

  “ooooh…dan zijn jullie SUIKERE dingenss”…..ha ….ha ….ha

  Stand up comedie

  Ma dan hoe dan. Ik lees op Waterkant SUKRU SANI BIJ RAYMANN IS LAAT. Hoe kan dat.

  Ze waren er al sinds vorige week en toch presteren ze het om laat te komen bij Rayman……Ik weet niet van jullie, maar ik ga kijken.

  Ik hoop dat Rayman ook staande P – vroeg of LAAT – zal vertellen wie deze groep in Nederland heeft geintroduceerd en populair heeft gemaakt.


  Maak melding
 4. Ik vind de muziek mooi…maar de teksten…. smeerlapperij, domoor denken..b.v. zij praten(roddelen)over mij, zij gunnen mij niks, zij haten mij, zij willen mij breken enz.enz.

  Gewoon negatief zelfbeeld,(oproep tot misdragen) daardoor gaat de jeugd ook zo denken, en handelen….de rest volgt…afhandelen…(crime)..jongens maak gewoon rootsmusic en laat negatief denken weg…dan sma no go mang takie joe torie.

  Er mag info zijn maar geen rotzooi, omdat rotzooi denken, meer aantrekkingskracht heeft op bepaalde mensen…let dus voortaan als muziekgezelschap hierop.

  En nu wil ik weten welke banaan jullie bedoelen.


  Maak melding
 5. ja mang!!!ik ben heel erg blij, was altijd steengoed muziek…liedjes als pompo lollie, banana saramaccamama die zou ik weer eens willen horen.
  Téffé , henry ceder sakka go na rambigidam hahah


  Maak melding
 6. Heb gekeken naar de uitzending van Rayman is laat…. Sorry, ik luister niet meer naar kawina muziek! Eng gewoon.. Het leek alsof ze met z’n allen op me aan het inpraten waren!

  Heb bijna onder trance mijn afst.bediening nog kunnen pakken,… Hahaaha kan er nu wel om lachen.


  Maak melding
 7. De heren van Sukru Sani hebben hun best gedaan om het surinaams muziek weer in te brengen in onze samenleving en dat hebben ze heel goed gedaan.
  Ik ben trots op ze en heb na jaren zo genoten van echte surinaamse kawina en niet te vergeten de prachtige stemmen als die van de heer Marcel Morman.

  Virginia


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES