Vijf jaar cel voor moord op Surinaamse

15

De 38-jarige Arnhemmer Hugo N. is vrijdag veroordeeld tot vijf jaar cel voor de moord op zijn vriendin Debra Williams in Suriname. Er was zes jaar geëist.

De Arnhemmer kreeg in Suriname ruzie met zijn vriendin nadat ze niet kwam opdagen voor een afspraak. Daarop wurgde hij haar.

De man werd in Suriname tot 16 jaar cel veroordeeld. Na twee jaar wist hij te ontsnappen en vluchtte naar Nederland. Nadat hij tien jaar in vrijheid woonde, werd hij weer aangehouden na speurwerk van Peter R. de Vries.


15 REACTIES

 1. Eindelijk is er gerechtigheid geschied voor Debra en haar vader en moeder.
  Ik had echter graag gezien dat de rechter Hugo zou veroordelen voor de resterende tijd die hij nog gevangen moest zitten na zijn vlucht uit de Santo Boma gevangenis.
  Ik hoop niet dat Hugo vervroegd wordt vrijgelaten wegens goed gedrag.
  In ieder geval heeft hij 5 jaar de tijd om over zijn zonde na te denken.


  Maak melding

 2. Nu blijkt dat het toch geen loze werk is welke Peter R. de Vries uitvoert.

  Proficiat Mijnheer de Vries, u heeft voor de zoveelste keer succes. Bovendien vind ik het geen stijl dat als iemand een moord pleegt, nog recht heeft om rond te lopen als vrije persoon.

  Dank dat het recht zegeviert. Doodstraf moest hierop volgen, omdat zulke mensen niet mogen Leven , omdat die 1 ander niet laat Leven.
  Vriendelijke Groeten,………….


  Maak melding

 3. Ik vind dat die Hugo N wordt gestraft, maar wat ik niet kan begrijpen is het feit dat iemand 2 keer voor het zlefde wordt gestraft. Volgens de wet mag dit niet. Hiermee geeft nederland aan lak te hebben aan e surinaamse rechtsgang. Ze moeten die Hugo N. volgens mij gewoon uitleveren, zodat hij zijn 16 jaar kan uitzitten in su.


  Maak melding

 4. Ik vind goed dat die Hugo N wordt gestraft, maar wat ik niet kan begrijpen is het feit dat iemand 2 keer voor het zelfde wordt gestraft. Volgens de wet mag dit niet. Hiermee geeft Nederland aan lak te hebben aan de surinaamse rechtsgang. Ze moeten die Hugo N. volgens mij gewoon uitleveren aan Suriname, zodat hij zijn 16 jaar kan uitzitten in su.


  Maak melding

 5. Terug sturen naar Santo Boma en daarna opnieuw arresteren om niks, geziemn het feit dat rechtspraak in Suriname wel lang duurt is die toch voor de rest van zijn leven opgesloten. Dit soort moet opbergen voor het leven en een foto in de cel hangen van degene die ze hebben omgebracht.


  Maak melding

 6. Inderdaad gerechtigheid.
  Maar dit is wat deze moordenaar ook wilde hebben. Zijn straf uitzitten als boetedoening maar dan in Nederland. Ja dat is voor hem luxe en straks krijgt hij vervroegde vrijheid wegens zg goed gedrag. Dus ik weet niet als hij echt is gestraft voor deze daad. Voor de ouders in elk geval wel want nu weten ze dat de moordenaar achter de tralies verdwijnt. Wel zou een vergoeding op veler gebied op zijn plaats zijn.
  Hein


  Maak melding

 7. Na zijn in vrijheid stelling mag hij in Suirnen brommen voor de rest van zijn tijd van zijn vonnis van Suirnen.

  De 11 jaar minus 2 jaar , rest hem nog 9 jaar te brommen. In Santo Boma. En dan mag hij straten schoonvegen en onkruid op straat wieden. Doe je best hoor , Hugo Nijbroek.

  Vriendelijke Gegroet,……………………..


  Maak melding

 8. Word steeds minder, eerst las ik hier dat hij 6 jaar zou krijgen en nu 5 jaar.

  Als het zo moet dan kan Nederland hem beter vrij laten en hem een zak met geld meegeven.

  Is echt belachelijk!!!

  Die man moet terug naar Suriname,hij moet die 16 jaar uitzitten en omdat hij gevlucht is mag hij van mij als extra straf die 16 jaar dag in dag uit op een djogo fles zitten.

  Suriname moet die straf niet accepteren ze moeten eisen dat hij zn straf uitzit die hem is opgelegd.

  Nederland zou het toch ook niet accepteren als Bouterse vrij wordt gesproken??

  Dus zorg ervoor dat die man in Santa Boma terechtkomt.

  Of laat hem in Nederland zn 5 jaar uitzitten op een cola batra.

  Oke het is wel beter iets dan niets dankzij Peter R de Vries.
  Meneertje dacht lekker vluchten en een niew leven opbouwen, ik ben benieuwd of die ooit aan de familie heeft gedacht van dat meisje die hij heeft vermoord.

  Gaat hij weer een moord plegen als die de vermoeden krijgt dat zn huidige partner vreemd is gegaan in die 5 jaar dat ie moet zitten??

  Anno 2007 gaat bijna iedereen vreemd het lijkt wel de normaalste zaak,dus.


  Maak melding

 9. Webbie wat is eigenlijk de reden,dat mijn posting niet is geplaatst? Er is geen enkel ongepast woord gebezigd,ook is niemand beledigd of uitgescholden;dus ik vraag me af waarom niet geplaatst?

  Dit bericht wordt wel geplaatst?

  gr.Na Mi


  Maak melding

 10. Hugo N, waarom niet gewoon Hugo Nijbroek? Laat iedereen weten wie deze gek is die kans schoon zag hier in Nederland bijna onverstoorbaar zijn eigen leven op te pakken en notabene te trouwen en zo. Dat arme kind, begraven en verder afgelopen met haar toekomst, dus gewoon HUGO NIJBROEK.


  Maak melding

 11. Gewoon geduldig wachten.
  In SME veroordeeld tot 16 jaar, 2 jaar gezeten, gevlucht naar NL en nu 5 jaar i/e mooie cel. Mocht hij daarna ooit per ongeluk in SME belanden, dan gewoon de rest (16 minus 7) 9 jaar in onze minder aangename cellen opsluiten.

  Een vluchtende MOORDENAAR die NL als veilige haven zoekt.

  Niet te hopen dat in NL een dame een afspraak niet met hem nakomt en dus ook niet verschijnt. . .want die VERDWIJNT dus ook van deze aardbodem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.