Politie verhoort bedreigde Surinaamse parlementariër

12

PARAMARIBO, 20 apr – De politie heeft een verhoor afgenomen van parlementariër Sharmila Mangal-Mansaran, die zegt telefonisch met de dood bedreigd te zijn. Dit meldt de Ware Tijd. Er is proces-verbaal opgemaakt en er zullen nu gegevens worden opgevraagd bij telefoonbedrijf Telesur, als onderdeel van het door het OM ingestelde strafrechtelijk onderzoek.

Het betreft een overzicht van de telefoongesprekken die zijn gevoerd in de door Mangal-Mansaran aangegeven periodes . Tegenover de krant zegt zij zich “één dag exact te herinneren, maar de andere zijn twijfelachtig.” Ook heeft ze vernomen dat er gebeld is met satelliettelefoons wat tracering zou bemoeilijken.

Eerder zei Mangal-Mansaran tegenover verscheidene media dat zij zeker twee stemmen heeft herkend van leden van de Nationale Democratische Partij, NDP. De partij heeft de beweringen steeds in twijfel getrokken. Het zou gaan om stemmingmakerij in verband met het strafproces rond de Decembermoorden, waarin NDP-leider Bouterse tot de verdachten behoort.

Mangal-Mansaran heeft zich een fel voorstander getoond van het strafproces en kritiek geuit op parlementsvoorzitter Paul Somohardjo, die pleit voor amnestie. Ze zegt meer onder de indruk te zijn gekomen van waarschuwingen van NDP-leden om voorzichtigheid te betrachten. Die zouden aanleiding hebben gegeven om stappen te ondernemen. “Niet de bedreigingen hebben gemaakt dat ik een klacht hebt ingediend, maar de waarschuwingen die ik heb gekregen.”


12 REACTIES

 1. Hoe speel jij spelletjes, hoe gek kan een gek zijn. Sharmila speel niet…breng niemand met leugens in problemen de honden slapen toch.


  Maak melding

 2. Ik vind dat meer dat 90% van Surinmaers lichtzinnig denken over de bedreigingen die geuit zijn van uit de hoek van NDP.

  Zij zijn nog niet doordrongen van het feit dat Bouta en zijn drugsbende de echte bedreiging voor Suriname zijn.

  Zij zijn een sta in de weg voor Surinames vooruitgang.


  Maak melding

 3. Een onverlaat die eropuit is om metterdaad iets te doen tegen een ander, komt echt niet met bedreigingen.

  Een bom is pas een bom als het tot detonatie gebracht is.

  Laten wij onze aandacht niet afwenden van de problemen die de gemoederen bezighouden.

  Sharmilla, ook ik waak over je.


  Maak melding

 4. @ afro jij ben de roep of stem in de woestuin ik hoor jou en begrijp jou wel , maar mijn landgenoten hebben een probleem dat zij zelf niet weten en dat is zien doen en laat doen ik zal uitleggen wat ik bedoel ,de enige manier hoe een deel surinamers denk vooruit te komen is drugs verkopen maar hoe kom dat omdat de gene die toen de leider in suriname was geen andere voorbeeld gaf bouterse heeft heel negatieve invloed op een aantal surinamers dat kan jij nu ook zien aan het moreel verval waat suriname zich bevind gelukkig probeert deze regering met man en macht daar een einde aan te brengen maar zolang bouterse in suriname vrij rond loop zal het moeilijk zijn , want hij heeft laten zien dat je met uzi en coke verkopen hij rijk is geworden ,vele surinamers die aanhang va bouterse zijn zijn mensen die niet via de democratise weg vooruit willen komen maar via de illagale weg en dat vind ik een zeer kwalijke zaak , maar er komt een tijd dat die domme massa hun ogen open zullen gaan , hoop ik


  Maak melding

 5. Elk wel denkend mens ziet in dat de NDP er is om hun moordenaar/drugdealer (BOUTAESCOBAR) te beschermen. Ze schromen er niet voor mensen te bedreigen. Wel ze moeten weten dat ook zij familie hebben die goed in de gaten worden gehouden. Bring it on NDP…


  Maak melding

 6. Geen schoten gelost op woning AG
  Geplaatst: 21/04/2007
  Paramaribo – De Voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname (KPS)
  weerspreekt eerdere berichtgevingen via de media dat er op de woning van
  de Advocaat-generaal, Roy Bainath-Panday, is geschoten. De politie kreeg
  slechts melding van de AG dat hij vanuit zijn woning drie schoten heeft
  gehoord vermoedelijk uit een voorbijrijdend voertuig. Een onderzoek in de
  omgeving leverde niet het gewenste resultaat op.

  dagblad suriname

  de andere kranten houden de sensatie helaas nog intact en komen niet met follow up artikelen en correcties


  Maak melding

 7. Er zijn 23 verdachten, maar alle haatzaaiers en ophitsers hebben het over Bouterse, het lijkt of jullie bezeten zijn door die man.
  Tek yu ai luku suma o brasa makandra te a ten doro.


  Maak melding

 8. nr 6. ks… Als Baas.B…BOUTAESCOBAR zou zijn dan met openhanden dan zou het land beter draaien dan Columbia.

  Wist je dat niet ?.

  Waarom betaald men niet even veel voor cafeine.


  Maak melding

 9. Jullie zeuren allemaal. Ik hoop alleen maar dat Mangal geen leugens verteld, want als dat er het is zal ze met de Here moeten dealen. Gado e si Mangal. Het vuur ie heet dus gooi maar meer olie erin hahahahah
  doei


  Maak melding

 10. Jullie politici willen gewoon het volk opwinden met al jullie ditjes en datjes
  Waarom zouden we ons zorgen moeten maken om jullie, we zouden eerder ons zorgen moeten maken om ons zelf.
  We hebben genoeg van jullie

  ciao


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.