Groenewoud eist teruggave eigendommen in Suriname

4

PARAMARIBO, 19 apr – Andy Groenewoud, neef van de in opspraak geraakt ex-minister Gilds, eist teruggave van zijn eigendommen. Dit meldt de Ware Tijd. Geldsbedragen, roerend en onroerend goed zouden onrechtmatig in beslag zijn genomen in de witwaszaak, waarin Gilds als verdachte terechtstaat.

Het geld en de goederen zijn in beslag genomen bij een andere verdachte, Carlos, Aaron, die inmiddels zijn gevangenisstraf van anderhalf jaar heeft uitgezeten. De in Nederland veroordeelde Groenewoud heeft een kortgeding aangespannen om zijn eigendommen terug te krijgen. De zaak is nog niet in behandeling genomen. Volgens advocaat Stanley Marica heeft Aaron het OM tijdig ingelicht.

Aangegeven was dat het eigendommen betrof van Groenewoud. Er is desondanks opgetreden. Bij een particulier zijn ook nog een container met huishoudelijke spullen, twee waterscooters en een boot in beslag genomen. Ook tegen die actie zal proces worden gevoerd. Gilds zelf heeft verscheidene processen ingesteld om zijn vervolging aan te vechten.


4 REACTIES

 1. Mi boi,

  En groot gelijk heb je. Niet alleen de lusten mag die sandoppie behouden ook de lasten.

  Jij hebt alleen vastgezeten dus jij alleen mag je eigendommen nuttigen.

  no bruya, ik fix het wel voor je. Sandoppie orga


  Maak melding

 2. Als hij kan bewijzen dat hij die spullen inderdaad met WIT geld gekocht heeft, waarvoor hij HARD heeft GEWERKT, heeft hij recht oom alles terug te krijgen.

  Santhoki en Nederland zullen zeker harde bewijzen uitwisselen.

  Janny


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.