maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidOvermatige seksdrang vaker bij Surinamers

Overmatige seksdrang vaker bij Surinamers

-

Does Travel - naar Suriname

Mannen die buitensporig veel verlangen naar seks ondervinden daar meer lichamelijke- en emotionele problemen door dan vrouwen met een soortgelijke drang. Ze hebben schuldgevoelens, zorgen en zijn ontevreden over hun relaties en seksleven. Bovendien hebben mannen beduidend meer lichamelijke klachten, zoals hoofd- en rugpijn en slapeloosheid.

Dat blijkt uit een onderzoek van de Rutgers Nisso Groep. Aan het onderzoek deden meer dan 4000 mensen mee. Ruim 5 procent van de mannen gaf aan last te hebben van overmatig seksueel verlangen. Bij vrouwen was dit 1,5 procent.

Overmatige drang naar seks komt relatief vaak voor onder jongeren (19 – 34 jaar). Ook onder Surinamers en Antillianen is het percentage hoger (9,9 procent) dan bij autochtonen (3 procent) schrijft het Algemeen Dagblad.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Wat voor onzin is dit! Omdat meer dan 4000 personen hebben deelgenomen aan het “onderzoek”, trekt de Rutgers Russo groep meteen de consequentie dat 5% van de Surinaamse mannen een overmatige seksdrang heeft? Dit is ronduit belachelijk!
  De uitkomst van dit “onderzoek” mag voor mij meteen de prullenbak in.


  Maak melding
 2. was maar waar is er ooit een definitief verslag gekomen van die onderzoeken .
  zoals men nu ook beweert dat roetfilters kankerverwekkend is ik geloog in geen van die onderzoeken het zijn allemaal misleidend


  Maak melding
 3. Wat een nonsens √≥nderzoek’is dit zeg. Ben benieuwd of dit zogenaamde onderzoek wel op de juiste en onafhankelijke methode is uitgevoerd


  Maak melding
 4. Geachte redactie,

  Hoezo overmatig sexdrang vaker bij Surinamers ?

  Ja, we neuken graag ja en dat is geen schande en beslist niet ongezond. We kunnen er wat van, zeker, maar kunnen wij het helpen dat WIJ het lekker vinden. We zijn tenmindste niet koelbloedig!!!

  En het zijn juist witte mensen, mannen en vrouwen, die geen raad met ‘seks’ weten, vandaar ook die vergrijzing bij die doelgroep. En neem het mij niet kwalijk, maar vaak krijg ik de indruk dat het hun voorgedaan moet worden alsvorens te weten hoe met ‘dat ding’ om te gaan, laatstaan wat mee te beginnen.

  En wordt nu de indruk gewekt door zogenaamde ‘witte onderzoekers’ dat wij een als het ware een probleem hebben. Ga God daarvoor aanspreken, maar ga niet proberen ons te manipuleren beste onderzoeker. Wij gaan gewoon door met ons ‘heftige neukplezier’ en gezien de tijd waarin we leven, het liefs met een condoom.

  Want een flinke ‘bakspartij’ doet je veelal voor korte duur al je zorgen vergeten, wat juist een enorme positieve invloed heeft op je geestelijke gesteldheid op dat moment, maar dat wordt er niet bij verteld door deze onderzoekers. Want het lijkt alsof wij weer een zonde aan het begaan zijn.

  Trouwens, die mannen die te maken hebben met buitensporig veel verlangen naar seks, ik bedoel die 5%, kunnen ook nog naar de walletjes, maar om de hele groep erover aan te spreken lijkt mij uit den boze.

  Trouwens, seks en voetbal, zijn twee “sporten” die erg populair zijn bij vooral de doelgroep die onder de armoedegrens leeft. Bij beide kan je je heerlijk ontspannen, kost niet duur, lekker van genieten en beiden geven je een goede nachtrust.

  Trouwens, hoe staat het met die Europese gasten die nauwelijk aan seks denken, maar slechts aanhollen achter een tweede koopwoning, een dure auto, worstelen met de betaling van hun hypotheken en ander schulden, waarbij zij vaak genoeg vergeten op de kalender te kijken, wanneer het weer gedaan moet worden volgens eerdere afspraken daarover.

  En vaak genoeg wordt er geroepen dat het bed weer bemorst is, omdat ze beiden dachten dat het ‘al die tijd erin was’. En is het feestje spoedig weer afgelopen met een ruzie wiens schuld het was, tot de volgende keer weer, wie weet wanneer.

  Maar het wordt tijd dat onze eigen zwarte onderzoekers, zelf onze eigen zaken gaan onderzoeken dan dat telkens weer over te laten aan ‘buitenstaanders’. Want kijk maar naar onze geschiedenis, vooral t.a.v. onze vrijheidsstrijders, wat deze zelfde onderzoekers allemaal ervan gemaakt hebben, hoe ze over ons geschreven hebben.

  Dus voor wat betreft ons ‘neukplezier’, zou ik zeggen; schoenmaker hou je bij de lees.

  Trouwens, waarom is ons neukplezier zo interresant genoeg, dat het voor een onderzoek in aanmerking komt ? Waar bemoeit men zich nou mee.

  Dus mensen, laat men ons niet alweer frustreren en maar lekker onze gang laten gaan, wanneer we willen, waar we willen en hoe we willen, als wij het maar veilig en verantwoord doen en NIEMAND TOT LAST ZIJN!

  En wie daar toch last van heeft, kiest maar voor ‘het gat van de badkamer deur’.


  Maak melding
 5. Het is niet ongezond hoor.Als het maar bij mensen blijft.Hollanders zijn vaak paarden fokkers of pony fokkers dat is er.Ik ben bij dat Surinamers noch een buitenvrouw hebben.Waar ze hun drang kunnen uitspuiten.Het is geen mop maar de regerindpartijen willen dierensex verbieden in Nederland.Ze zien het misschien in dat, de paarden straks op 2 voeten gaan lopen en ineens gaan praten papa,of mama?ja dan heeft papa een probleem.Ook kan het overmatige sexdrang bij veel Sur. komen van die kruiden wat zij eten.Is toch leuk.Dit is mamanting torie .


  Maak melding
 6. Hoe valide is dit onderzoek? Is er rekening gehouden met het feit dat het cultureel bepaald kan zijn hoe men op vragen over seks reageert. Een Aziaat of een Europeaan zal bijvoorbeeld beduidend anders reageren dan een caraibische man op de vraag “hoe vaak kun je het?” of “hoeveel vriendinnen zou je willen hebben”. Het antwoord op deze vraag hoeft niets te maken te hebben met zijn werkelijk seksueel gedrag.


  Maak melding
 7. En nog even dit.
  Vauit welk perspectief wordt bepaald wat normale seksdrang is? Is de gedachte aan seks 1x per week normaal, 3x, 10 x of elke dag 3 keer.Wie bepaalt dat? Is er sprake van drang als je een aantrekkelijk persoon van het andere of wellicht hetzelfde geslacht ziet of is drang als je jezelf niet meer kunt inhouden en een legale oplossing zoekt?
  Beste mensen, ik zou dit soort onderzoeken niet serieus nemen en zeker niet bij de kwaliteit van de huidige onderzoekers.
  Ik heb het onderzoek niet gelezen maar ik durf nu al te stellen dat het gemakkelijk falsificeerbaar is.


  Maak melding
 8. Opa zegt:
  Oke, oke, mannen niet meteen van de daken schreeuwen dat jullie zo krassie zijn!
  Het valt allemaal wel mee. Het is n.l. zo dat de meeste Sur.mannen makkelijk in bed te krijgen zijn. Meestal mannen zonder een doel in het leven.. Het type eten, ne#ken, slapen.

  Oma zegt:
  De lekkerste zijn toch wel de antiliaanse mannen.


  Maak melding
 9. Seks hebben is zins de aarde bestaat een normale verschijnsel de ene heeft behoefte aan seks 1 keer per dag de ander heeft behoefte aan
  2 of 3 keer per dag.Zo zijn wij 1 maal geschapen,want door het onderzoek dat men verricht heeft lijkt het erop dat wij nu minder moeten gaan seksen en dat kan niemand voor een ander bepalen.Zolang een vrouw haar man of omgekeerd de man zijn vrouw op tijd inspeelt op de seks behoefte van zijn vrouw dan is ze ontspannen en komt ze lekker tot rust,maar wanneer die man die vrouw onderdrukt zet en elke keer s’avonds laat komt en elke keer de zoveelste excuses heeft
  en hij die vrouw laten we zeggen al 2 weken geen seks heeft gegeven dan kan ik mij voorstellen dat die drang naar seks zo groot is dat zij zich wil ontladen,gebeurt het niet dan kan het leiden tot irritatie, hoofdpijn enz

  Het kan ook zo zijn dat een man seks van zijn vrouw op tijd krijgt maar het niet genoeg vindt dan moet ik als vrouw kijken welke andere alternatieve er zijn om mijn man aan zijn behoefte te voorzien , doe ik het niet dan kan het zo zijn dat hij het buiten gaat zoeken.Wat ik hiermee wil aangeven is dat overmatig seks wel bestaat maar de kunst is hoe ga jii ermee om en het kan een ieder over komen niet alleen Surinamers maar een ieder. dus onderzoek naar overmatig seks is overbodig.Zouden zij onderzoek doen op het gebied van veilig vrijen dan zou het beter zijn.


  Maak melding
 10. het is daadwerkelijke onzin. De meeste mensen die na jarenlange huwelijkse sleur hun vertier zoeken in parenclubs, sexpartyboat, het huren van giglo’s,partnerruil, kortom de diverse advertentiebladen staan er boomvol van. En door wie denk je dat ze het meest bezocht worden? DOOR BLANKEN.


  Maak melding
 11. Ai Baja die mannen zijn op hun piemeltje getrapt noh? Maar zonder onderzoek hadden wij dat ook al geweten toch?
  FF kijken hoeveel alleenstaande surinaamse vrouwen/eenoudergezinnen er staan geregistreerd staan…….feit. Ze zijn krassie deng mang no e weiger neks en ze hijsen het dagelijks 6 a 7 keer omhoog ee laat me hor!!!
  Met het onderzoek wil men volgens mij aantonen dat……????? Maar feit is die goeie zijn momenteel schaarssss Oja moge we nie zegge


  Maak melding
 12. Dit artikel heb ik woensdag jl in de telegraaf gelezen,alles klopt,behalve dat het over Surinaamse en Antilliaanse mannen ging,mannen over het algemeen,hebben een buitsporige sexdrang,dat veroorzaakt hoofdpijn ,slapeloosheid enz.
  Let wel, het artikel had het niet over Surinaamse en Antilliaanse mannen,dat maakt de redaktie van waterkant er van.

  Idd mannen uit de tropen hebben meer zin in sex denk ik ,hihihihihihi.


  Maak melding
 13. Of het onderzoek nou klopt of niet, intereseert me niet. Ik ben apetrots dat ik een Surinamer ben. Ik vind de uitslag van dit onderzoek iets positiefs uitstralen van wat een Surinamer allemaal kan. Niet alleen voetballen of wat je allemaal kunt verzinnen.
  Trouwens de 5% vind ik toch aan de lage kant.


  Maak melding
 14. Administrator,
  Als U zegt dat U het in het AD heeft gelezen okay,maar ik heb het in de Telegraaf gelezen duss,laten we het maar ophouden dat we allebei gelijk hebben.
  Mijn welgemeende exuses aan Waterkant.


  Maak melding
 15. ps,
  Ik heb maar weer in de Telegraaf gekeken,maar er komen GEEN Surinaamse en Antilliaanse mannen in voor huh.

  Wel heb ik de link gevolgd, en idd U heeft gelijk het staat wel in het AD,dusss,we hebben beiden gelijk.

  Have A Nice Day…………….


  Maak melding
 16. Kan deze tak van sport bij de volgende Olympische Spelen in het programma worden opgenomen?
  Kunnen wij laten zien hoe goed wij zijn.
  Ben benieuwd hoeveel gouden medailles worden behaald.
  Zoals bij zoveel zaken (o.a voetbal); hoe meer erover wordt geluld des te minder eraan wordt gedaan.


  Maak melding
 17. get a life,

  Ik denk dat het beter zou zijn om bij de olympsiche spelen een nieuw tak van sport in te voeren keihard werken en dan belonen en dan pas feesten. En niet andersom eerst feesten en dan belonen en dan pas keihard werken.

  Niet alleen de leuke kanten van het leven proeven.
  Ik ben het eens met posting 13 dit is een genetisch afwijking de negroide bevolking.

  Mww. Bergman (sociologe)


  Maak melding
 18. Onderzoeken in Nederland zijn bedoeld om de allochtonen in een slecht daglicht te plaatsen.

  De onderzoeksresultaten worden gemanipuleerd om juist te bewijzen (denken ze) hoe slecht allochtonen (in dit geval Surinamers)zijn.

  Alle misstanden wat onder hun eigen mensen plaats vinden vegen ze onder de vloer mat, men wil het niet weten.
  Ik heb nooit over een onderzoek in Nederland gehoord waar men het niet enkel en alleen te willen laten aannemen dat buitenlanders slecht zijn.

  De autochtone Nederlanders zijn zo goed en braaf dat die nooit wat verkeerd doen.

  Nederland is taboe-land no 1 waar het gaat om misstanden die de eigen autochtonen begaan.

  Ik vraag mij af waarom deze zogenaamde onderzoekers hun eigen mensen niet gaan onderzoeken.
  Verder is het zo dat degenen die een onderzoek financieren bepalen wat het resultaat moet zijn. In feite weet men het resultaat al maar omdat het publiek onderzoek heilig vind laat men wat doen.

  Buitenlanders, zolang jullie in Nederland wonen zullen jullie met dit soort niet faire bejegening moeten leren leven.


  Maak melding
 19. Hans;

  Dus je wil zeggen dat mannen Apen zijn !
  Joe Baviaan,of ben je een Gorilla ??
  En trouwens, wat is er mis mee als er de hele dag of nacht gekets wordt ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES