Surinaamse distributeur neemt gorgelproduct terug

2

PARAMARIBO, 14 apr – Als gevolg van het wereldwijde alarm van producent Johnson & Johnson zijn twee smaken van het gorgelproduct Listerine uit de handel gehaald. Een deel van de productie is geïnfecteerd met micro-organismen. Distributeur International Commodities, InCom, spreekt van een voorzorgsmaatregel.

“Wij zijn verantwoordelijk en ook Johnson & Johnson”, zegt InCom-directeur Glenn Wormer tegenover de Ware Tijd. Vooral kinderen met een lage immuniteit zijn kwetsbaar. Er zijn tientallen flessen Listerine Glacier Mint en Bubble Blast teruggenomen bij het merendeel van de ongeveer twintig verkooppunten. Gebleken is dat reeds enkele flessen zijn gekocht door consumenten.

Wie het product terugbrengt krijgt een vergoeding. Ook handelaren worden gecompenseerd. Volgens Wormer is reeds contact opgenomen met het ministerie van Volksgezondheid. InCom heeft een goed overzicht van alle distributiepunten. Enkele weken terug is de hele voorraad pindakaas van het merk Peter Pan vernietigd door distributeur Guimar na berichten over een bacteriële infectie bij de productie in de VS.


2 REACTIES

  1. Mi Gado…………… gelukkig waren ze op tijd ! Mi hoop dat Sranang instantie sa loekoe moro srapoe in de toekomst naar dit soort zaken. Maar oke’, kow bigie gie oen swietie Sranang.

    Tang boeng,

    Li


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.