donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit NederlandSeedorf schiet AC Milan naar halve finale

Seedorf schiet AC Milan naar halve finale

-

Does Travel & Cadushi Tours

Clarence Seedorf werd gisteren de ster van de avond voor AC Milan, waar hij zijn ploeg persoonlijk tilde naar de halve finale van de Champions League. Met één doelpunt en een assist was de Surinaamse voetballer van grote waarde voor AC Milan.

Na afloop van de triomf in de Champions League tegen Bayern München(0-2) werd Seedorf van de ene naar de andere microfoon gesleept. Iedereen wilde het verhaal horen van de man van de wedstrijd. „Het was een mooie avond”, sprak de 31-jarige middenvelder op Sport1.

Seedorf wilde zijn eigen hoofdrol niet al te veel benadrukken. „We hebben het als ploeg gedaan. Voor de wedstrijd hebben we elkaar in de kleedkamer nog eens diep in de ogen gekeken. We zijn als team dit seizoen van ver gekomen. En nu kunnen we ver komen in de Champions League. Met de juiste vorm en instelling kunnen we ook Manchester United aan.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. Claerence, vergeet Oranje maar. Het is toch kostbare parels voor ………werpen.

  Zet je voor de volle 100% in om dat ding voor de vierde keer te behalen.

  Ze zijn nu al niet in staat om jou na te doen.

  Bravo!


  Maak melding

 2. Dank aan de Surinamer Seedorf die hierdoor ook Suriname en de Surinamers een grote dienst heeft bewezen. Ook dank aan de redactie van Waterkant.net die in dit artikel Seddorf betitelde als Surinaamse voetballer.


  Maak melding

 3. Proficiat Clarence!!!
  Jou succes houdt maar niet op. Ik hoop dat je voor de vierde keer de Champions League wint man. Keep your head up Meester.


  Maak melding

 4. clarence is DE man
  vaart, sneijder, bommel, nistelrooij, robben en van basten mogen zijn veters strikken, eigenlijk zijn ze daar niet eens goed genoeg voor


  Maak melding

 5. Heb jij die assist gezien? Op z’n militair gezegd, “dan el je niet meer.

  Ik ben benieuwd wat van B. en hier op te vertellen heeft. Ere wie ere toekomt!


  Maak melding

 6. En die laffe johan cruyff kan het niet over zijn lippen krijgen om Seedorf te complimenteren. Integendeel bagatelliseert hij de prestaties van Seedorf. Geen wonder dat cruyff in het mondiale voetbalbestuur niks voorstelt. Alleen op de nederlandse tv kan hij zijn ouderwetse, achterhaalde visie op het moderne voetbal toelichten.
  Gelukkig dat deze figuur niet in de luchtvaartindustrie zit. Anders bleef hij vasthouden dat huidige vliegtuigen nog steeds werden gebouwd volgens de kennis en techniek uit de jaren 60/70.


  Maak melding

 7. Ik begrijp nog steeds niet waarom je terug bent gegaan naar het ned. 11 tal je bent verguisd door de pers en het volk.
  Jongens als van Bommel en van Nistelrooij hebben de eer aan zichzelf gehouden waarom heb jij dat niet gedaan?
  Je hoeft je echt niet te bewijzen hoor Clarence in Europa ben je een bezienswaardigheid.
  Aboen tangboen landgenoot.


  Maak melding

 8. Goed zo jongen.
  Ik ben hartstikke blij voor je en de manier hoe je je opstel is heel positief en cool.

  Maak je niet druk met van Basten,hij is toch een idio………..o……..t.!!!!!

  en ik denk dat hij gewoon het niet kan kroppen dat je jaar na jaar het goed doet bij AC MILAAN.

  Patrick en David en de rest van de kabels kunnen een voorbeeld aan je nemen.
  Alfa


  Maak melding

 9. bravo clarense je laat zien hoe het moet laat je niet gek maken en doe gewoon je ding je bent en blijf een maestro de enige in zijn soort.bassie kan niet meer om je heen.zoniet let go


  Maak melding

 10. Acht beste voetbal liefhebbers, ik twijfelt nooit aan de kwaliteit van Clarence, maar ik twijfelt wel aan de oprechtheid van de vele SABISO van de z.g voelbal analiticus o.a. van die SMERIGE JOHAN DERKSEN en zijn ras genoten.
  Nog steeds mijn grote bewondering aan Clarence als een grote voetballer, alleen jammer dat hij nog steeds voor de rastische orange nog wil spelen heel jammer.
  In elk geval PROFICIAAT Clarence in alles wat je tot nu toe heeft gedaan.


  Maak melding

 11. Goed zo Clarence
  Je maakt de Champions League interessant voor de wereld.
  Heel veel succes en laat de wereld zien dat je als enige instaat bent viermaal een club te leiden naar Champions League beker


  Maak melding

 12. Heel goed gezien Soko Soko. Sommige analytici staan zogenaamd achter Clarence, maar dat doen ze om van basten te breken. Maar Clarence is tactisch. Hij heeft met zijn opstelling bereikt dat de zwarte piet ligt bij van basten en zijn trawanten. It takes a white mean 2 break another white men.


  Maak melding

 13. claerence you are my great man je hebt jouw benen laten spreken .wij slijmen niet laten we over aan zij die dat verkiezen!blijf tonen dat een snijders er niet eens aan mag denken naast jouw te kunnen voetballen1 wat jij hebt gepresteerd op dit niveao heeft zel cruyff niet gepresteerd!laat staan dat over het paard getild bondscoachje !!Hou de eer aan je zelf in milaan (toch nog het voetbal walhalla ben je groot!Dioe balloebas hier (lees van Basten Frans Derksen ect ect.diebulken duidelijk van jaloezie….! laat maar zitten die honden .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES