Home Onderwerpen Justitie en politie Bedreigingen rond proces Decembermoorden

Bedreigingen rond proces Decembermoorden

4

PARAMARIBO, 11 apr – De Surinaamse parlementariër Sharmila Mangal Mansaram heeft bij justitie in Paramaribo een klacht ingediend wegens bedreigingen vanuit het kamp van de Nationale Democratische Partij van Desi Bouterse. Dat meldt het ANP.

De bedreigingen houden verband met het strafproces rond de Decembermoorden van 1982, dat binnenkort moet beginnen.

Mangal Mansaram, lid van de Nieuw Front-coalitie, neemt geen blad voor de mond als ze praat over vervolging en berechting van de schuldigen van de Decembermoorden. In dreigtelefoontjes wordt haar aangeraden haar mond te houden als ze geen escalatie wil.

4 REACTIES

  1. BAKRA
    ja het begint weer NDP"ERS HEBBEN weer geen respekt goed zo mevr Sharmila Mangal Mansaram laat je niet uit het veld slaan MENEER SANTHOKI is er nog maak je niet druk want venetiaan gaat jou zeker niet beschermen
  2. Pinto
    Srananman na ble-ble. Zolang het maar bedreigingen blijft is er nog niks aan de hand. En geloof me, " het zal niet zo een vaart lopen". Alla njang bung fu njang, ma alla taki no bung fu taki.
  3. serious
    Iedere dag weer dezelfde flauwekul. Surinamers, aan het werk!!!! en maakt van een bananen republiek een stabiele republiek.