Martinair in het winterseizoen vaker naar Suriname

12

Martinair vliegt in het winterseizoen 2007/2008 vaker naar de Antillen en Suriname. Vanaf 29 oktober komt het aantal vluchten naar Aruba op twee per week. Ook wordt drie keer per week naar zowel Curaçao als Paramaribo gevlogen. Dat meldt Luchtvaartnieuws.

Vanuit de Surinaamse hoofdstad wordt twee keer per week doorgevlogen naar het Caribische eiland Tobago. De overige bestemmingen van Martinair zijn nagenoeg gelijk aan het winterprogramma van 2006/2007.

Zo wordt gevlogen naar Orlando, Miami, San José, Cancún, Punta Cana, Puerto Plata, Havana, Varadero en Montego Bay. De bestemmingen Barbados, Holguin en Malé verdwijnen uit het winterschema.


12 REACTIES

 1. Als het ten goede komt om de monopoly positie van klm/slm te doorbreken dan is het okee. Zoniet dan heb het geen nut. Ook is het niet verstandig om vier halfvolle vliegtuigen te laten vliegen i.p.v. twee volle. Gezien de milieu en kosten. Beter zou zijn om in het hoogseizoen vaker naar Suriname te vliegen omdat de prijzen van de tickets nog steeds heel hoog zijn.


  Maak melding

 2. Dat doen ze niet voor de reizigers maar voor hun eigen bankrekening, die mannen weten dat er veel vraag is op die route en in december helemaal.

  Ze willen misbruik maken van de situatie en ze gaan de mensen uit melken.

  Ok is wel goed dat er dan extra plaatsen bij komen voor de mensen die het kunnen,willen of moeten betalen.


  Maak melding

 3. Zo kan Matinair ook meeprofiteren van de zogenaamde vrije markt op de lijn Suriname. Het is zogenaamd een concurent van de KLM. Denk je dat een dochter gaat concureren met haar moeder. Want volgens mij is er weinig verschil in de prijs van de tickets. Wie denken zij voor de gek te houden. Alleen de Surinamers willen voor de gek gehouden worden.

  ramses


  Maak melding

 4. Dames en heren,vlieg nooit met Martinair,zeker niet naar Su.Van een ieder alleen maar klachten,heb ik ook.
  Ten eerste sjoemelen ze met die weegschalen aan de Martinairbalie.Ik had 5 kilo overvracht,samen met mij 12 anderen,terwijl ik niet achterlijk ben en thuis wel 6 keren heb gewogen.Bij alle anderen was het ook precies 5 kilo.Vreemd,niet waar?
  Ten tweede,niet al te vriendelijke stewardessen,chagerijnig en een porum van hier tot ginder.Ten derde,zuinig om je extra drinken te geven:u heeft toch al gekregen?
  Terwijl ik bijna 800 euro heb betaald.
  Wees wijs,vlieg niet met Martinair!!
  Je krijgt er spijt van.


  Maak melding

 5. Het ligt aan ons zelf..

  Wij zijn die domboos die dagelijks ons laten naa ien door alles en iedfereen…

  Elke dag zijn er wacht lijsten van en naar schiphol zanderij


  Maak melding

 6. Oke dang Orlando (nr 7),
  Zo is het en niet anders,we moeten trots zijn op alles van Surinaamse bodem en we moeten samen met alle Surinamers die dingen zoveel mogelijk steunen zodat we niet afhankelijk te zijn van anderen die ons dan proberen uit te buiten.

  Juist Sranang sani,wi sani!!!


  Maak melding

 7. hee hee mensen,
  Wanneer denken jullie MartinAir te boycotten?????? vuile oplichters zijn dat en de service is BARST BARST BARST slecht
  KLM moeten jullie in de toekomst ook gaan boycotten(DUUUUUUR)
  blijf SLM steunen en blijft met de SLM vliegen, prachtig, goeie service enz. enz en de prijs is beter
  think about that
  Steun onze SLM SLM SLM


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.