zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameLoonbelasting in Suriname gaat mogelijk omlaag

Loonbelasting in Suriname gaat mogelijk omlaag

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 apr – De regering en de vakbeweging zijn onderhandelingen begonnen over aanpassing van de loonbelasting. De Raad van Vakcentrales in Suriname, Ravaksur, verwacht een verlaging ter versterking van de koopkracht bij loontrekkers. De regering is niet onwillig.

Door het ministerie van Financiën worden al scenario’s uitgewerkt om te zien wat mogelijk is. Minister Hildenberg van Financiën bleek tijdens een bijeenkomst met een delegatie van Ravaksur niet te beschikken over het aanpassingsvoorstel dat is gestuurd naar president Venetiaan. “We hebben het voorstel nu aan de minister gegeven, maar hebben ook ons misnoegen kenbaar gemaakt”, zegt Ravaksur-bestuurslid Robby Berenstein tegenover de Ware Tijd.

Er zal nu langer gewacht moeten worden op een concreet antwoord. Volgens Berenstein is “geen onwil gemerkt bij de minister.” Ravaksur is voorstander van het zo min mogelijk verstoren van het economisch evenwicht, weliswaar niet ten koste van alles. Het regeringsbeleid dat onder meer gericht is op beteugeling van inflatie, wordt zoveel mogelijk ondersteund.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. Als ze toch bezig zijn dan kunnen ze ook iets voor de Surinamers verzinnen die buiten Suriname wonen en graag weer terug willen naar Suriname om zich te vestigen,want er zijn veel die terug willen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES