dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMeyra Nederland ontdekt dankbaarheid Suriname

Meyra Nederland ontdekt dankbaarheid Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 apr – “Het zijn producten die wat geld kosten en als je iets schenkt wil je dan zeker ook dat het goed terechtkomt.” Dit zegt Erik te Riete, algemeen directeur van Meyra Nederland BV, dat pas een partij revalidatiehulpmiddelen heeft geschonken aan de Stichting Trainingsprojecten voor Jeugdige Gehandicapten, TJG. De weg naar Paramaribo is laat gevonden.

Eerder is door Meyra veel hulp gegeven aan Zuid- en Oost-Europa. De hulplijn liep uiteindelijk schipbreuk, omdat de geschonken goederen verhandeld werden. “Ik heb er zeker vertrouwen in dat hier iets moois uit kan komen. Suriname ligt eigenlijk veel dichter bij ons dan we denken”, zegt Te Riete tegenover Dagblad Suriname. Via contacten is zijn organisatie bij TJG terechtgekomen

De benutting zal zo efficiënt mogelijk geschieden. Pas na verwijzing door een revalidatiearts of een fysiotherapeut mag op leenbasis gebruik worden gemaakt van de middelen. “Wij kijken hoe we onze producten een tweede leven kunnen geven. Daarom proberen we zorgvuldig te kijken naar projecten, waar wij mensen met deze producten kunnen helpen”, aldus Te Riete.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES