Meyra Nederland ontdekt dankbaarheid Suriname

1

PARAMARIBO, 2 apr – “Het zijn producten die wat geld kosten en als je iets schenkt wil je dan zeker ook dat het goed terechtkomt.” Dit zegt Erik te Riete, algemeen directeur van Meyra Nederland BV, dat pas een partij revalidatiehulpmiddelen heeft geschonken aan de Stichting Trainingsprojecten voor Jeugdige Gehandicapten, TJG. De weg naar Paramaribo is laat gevonden.

Eerder is door Meyra veel hulp gegeven aan Zuid- en Oost-Europa. De hulplijn liep uiteindelijk schipbreuk, omdat de geschonken goederen verhandeld werden. “Ik heb er zeker vertrouwen in dat hier iets moois uit kan komen. Suriname ligt eigenlijk veel dichter bij ons dan we denken”, zegt Te Riete tegenover Dagblad Suriname. Via contacten is zijn organisatie bij TJG terechtgekomen

De benutting zal zo efficiënt mogelijk geschieden. Pas na verwijzing door een revalidatiearts of een fysiotherapeut mag op leenbasis gebruik worden gemaakt van de middelen. “Wij kijken hoe we onze producten een tweede leven kunnen geven. Daarom proberen we zorgvuldig te kijken naar projecten, waar wij mensen met deze producten kunnen helpen”, aldus Te Riete.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.